Cześć. Od jakiegoś czasu szukam wózka do przydomowego warsztatu. Spędziłem kilka dni na szukaniu informacji i do tej pory ustaliłem, że godne polecenia są firmy takie jak hazet, gedore, wera, stahlwille, facom, king tony, toptul, bahco... niestety są to topowe marki i swoje kosztują. Nie chciałbym wydać za dużo, ale też nie chcę kupować chłamu , bo po prostu szkoda kasy. Narzędzia będą używane głównie przy naprawie własnego sprzętu rolniczego itp. Wózek może być z wyposażeniem podstawowym (z czasem mogę go doposażyć w odpowiednie wkładki) lub osobno wózek i wkładki. Za dobrą kasę znalazłem takie wózki:
- Jonnesway
- Condor Werkzeug
- Vigor
- Gedore red
- Bruder Mannesmann
Bardzo mało informacji o narzędziach tych firm a wydają się ciekawe. Póki co najbardziej przekonuje mnie jonnesway, bo też najwięcej opinii znalazłem. Może jest jeszcze jakaś alternatywa? Nie lubię przepłacać za coś tej samej klasy. Z góry dziękuję za pomoc.
- Jonnesway
- Condor Werkzeug
- Vigor
- Gedore red
- Bruder Mannesmann
Bardzo mało informacji o narzędziach tych firm a wydają się ciekawe. Póki co najbardziej przekonuje mnie jonnesway, bo też najwięcej opinii znalazłem. Może jest jeszcze jakaś alternatywa? Nie lubię przepłacać za coś tej samej klasy. Z góry dziękuję za pomoc.