Witam , potrzebuję porady od osób które już maja większe doświadczenie w prowadzeniu warsztatu ponieważ chciałbym prowadzić swój przydomowy warsztat aby dorobić sobie do domowego budżetu a i może w pewnym czasie żeby to był mój główny dochód. Nie jestem po żadnej szkole samochodowej ani nic z tym związanym jestem samoukiem generalnie tylko rodzinie auta naprawiałem miedzy innymi klocki , tarcze , przewody hamulcowe, głowice i wymianę silnika też udało mi się zrobić, zawieszenia sprężyny itp też robiłem i stad moje pytanie czy z takim doświadczeniem mogę liczyć na to ze poradzę sobie w swoim warsztacie ? Garaż mam który pomieści 3 samochody sprzęt też jakiś tam mam skrzynkę narzędziową klucze dynamometryczne kompresor itp itd .
Z góry dziękuje za podpowiedzi wiem że temat już był wałkowany wiele razy ale znalazłem posty z X czasu i nie na moim przykładzie więc proszę o wyrozumienie . Pozdrawiam
Z góry dziękuje za podpowiedzi wiem że temat już był wałkowany wiele razy ale znalazłem posty z X czasu i nie na moim przykładzie więc proszę o wyrozumienie . Pozdrawiam