• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

witam posiadam renault kangoo 1.9 z 2001 roku i mam problem z pompom lucas delphi r8640a111b epic

Jacca292

Początkujący
Punktów
0
Miasto
WITNICA
witam mam problem z pompa paliwa

delphi r8640a111b epic kopciło min auto i nie równo pracowało próbowałem z ta podkładka ale to nic nie dało kupiłem druga pompę na szarocie w Niemczech taka samą przełoży mi ja mechanik i świecił się cały czas immobilizer nie odpalało zaprowadziłem do elektryka niby przełożył go z pompy starej ale dalej to samo się dziej potrzebuje pomocy co można z tym zrobić żeby pracowało z góry dziękuję​

c

jarek_g60

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Wojcieszyn
Przerobić na pompę bosch, Epic to bajka o której nikt niechce słyszeć z powodu braku czesci i utrudnionej naprawy

Jacca292

Początkujący
Punktów
0
Miasto
WITNICA
Przerobić na pompę bosch, Epic to bajka o której nikt niechce słyszeć z powodu braku czesci i utrudnionej naprawy
No tak jak bym wiedział prendzej to bym nie inwestował w pompę druga tylko bym poszukał bym boscha nie byłem w temacie ! Po prostu chce się dowiedzieć czy można to zrobić wyrzuci ten imobilajzer czy jakoś w inny sposób .pompa wyciągnięta z auta sprawnego był od palone przed wyciągnięciem

Rokers

SuperMechanior
Punktów
69
Miasto
Ostrołeka
Masz jeszcze jeden problem jak widzę.
Problem z językiem Polskim pisanym...

Jacca292

Początkujący
Punktów
0
Miasto
WITNICA
To co pomoże mi ktoś z kolegów
Nie wiedziałem.
Przepraszam.:banghead:
Niema problemu ja wiem ale mój polski nauczyłem się possać trochę dopiero w Polsce u babci jak jeździłem za dzieciaka na wieś było super dziadek miał konia wóz jak opowiadałem kolego to nie wierzyli piękne wakacje

marcin28612

Początkujący
Punktów
1
Witam, mialem ten sam problem tylko w 1.5 dci mam rozumiec ze chodzi ci o pompe wtryskowa ? jesli tak musi isc do sprawdzenia ta stara ktora byla,mozliwe ze sra juz opilkami, do tego wtryski wykrecic i do sprawdzenia bo jesli pompa daje opilki to i wtryski kaput. Jeśli bedzie tak jak pisze to zostaje ci wymyc i przedmuchac cala instalcje paliwowa,wyczyscic bak i wymienic filtr paliwa , Pozdrawiam

Do góry Bottom