fiacik2009
Początkujący
- Punktów
- 0
Pangia pewny jesteś, że to babka? Czy wąsaty Pan Zdzisław, który skroi klienta na lekką stówę za uruchomienie radia.Nie no, przecież na spokojnie się babka zapytała, nie ma co od razu kruszyć kopii.
Pracuje jak każdy za pensje. Ale jeśli ktoś mnie prosi o coś to pomagam i nie żądam kasy w zamian . A z tego co widzę to jest napisane że to forum a nie sklep .Dlaczego ludzie chcą coś za darmo? Ciekawe czy sami też pracują charytatywnie... czy autorka posta pracuje za darmo, bez pensji?
Zanim napisam swojego posta to czytamam innych posty który tutaj pisali i nikt nie pytał ile kosztuje dostanie kodu. Wić ją zapytałam czy można go tutaj dostać za darmo bo wszędzie trzeba płacić. Co mnie zdziwiło że ty nikt nie pisze o kasie . Więc co widzisz dziwnego w moim pytaniu? Dlaczego do innych się nie doczepiłeś i niewypisywales że Zdzichu wyłudza kody a potem sam na nich zarabia tysiące. Kończę juz bo ta dyskusja jest zbędna . Dziękuję za miłe potraktowanie i udzielenie mi rad.Gdzie cie posądziłem? Zadałem tylko grzecznie pytanie skąd się bierze takie myślenie? bo poprostu nie rozumiem... ja nie wchodzę do sklepu i nie pytam czy dostanę chleb za darmo? Takie zwykłe ludzkie szanowanie sie nawzajem... co innego jak zapytasz ile kosztuje? To nawet czasami jest przyjemnie i można machnąć ręką i nic nie kasować. Ale ludzie są dziś roszczeniowi.
WzajemnieTy nawet nie odróżniasz widze kto i co do ciebie pisał... więc tak masz racje kończymy temat. Mimo wszystko miłego dnia.