• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam serdecznie jestem tutaj nowa i Chciałam zapytać czy można tutaj dostać kod do radia za darmo ? Potrzebuje do Fiata Doblo 2009 r. nr 815CM6332A7

fiacik2009

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie jestem tutaj nowa i Chciałam zapytać czy można tutaj dostać kod do radia za darmo ? Potrzebuje do Fiata Doblo 2009 r. nr 815CM6332A7664606. Bede wdzieczna za pomoc

Załączniki

• 20231110_104423.jpg
    20231110_104423.jpg
    3,1 MB · Wyświetleń: 3

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Dlaczego ludzie chcą coś za darmo? Ciekawe czy sami też pracują charytatywnie... czy autorka posta pracuje za darmo, bez pensji?

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
A te kody to już w ogóle powinny być po dwa zeta płatne. Co to jest dwa złote.
I każdy zadowolony. Ten ma kod za dwa złote, a ten zarobił dwa złote.
Automatyczne połączenie postów:

Tu nie chodzi o jakieś duże pieniądze...o totalną symbolikę.
Powinno być dwa złote od kodu.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Nie no, przecież na spokojnie się babka zapytała, nie ma co od razu kruszyć kopii.

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Ja też na spokojnie pytam bo staram się zrozumieć sposób myślenia którego nie mogę zrozumieć. Ja jeśli od kogoś coś potrzebuje to głupio by mi było chcieć to za darmo, dlatego nie rozumiem skąd u ludzi myślenie że im się to należy?

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Nie no, przecież na spokojnie się babka zapytała, nie ma co od razu kruszyć kopii.
Pangia pewny jesteś, że to babka? Czy wąsaty Pan Zdzisław, który skroi klienta na lekką stówę za uruchomienie radia.

Wiadomo, że jak ktoś wejdzie pierwszy raz i potrzebuje kodu, bo akurat kupił samochód...to powinno się pomóc.

Tylko gorzej jak jest to Pan Zdzisław, który od trzech lata wyłudza kody i zarobił na tym procederze dobre kilka tys.

fiacik2009

Początkujący
Punktów
0
Dziękuję bardzo za życzliwość z waszej strony panowie. Myślałam że to forum gdzie można uzyskać odpowiedź skoro czegoś nie wiem . No ale się mylialm sorry . A Zdzisławem nie jestem i wąsów też nie mam

fiacik2009

Początkujący
Punktów
0
Dlaczego ludzie chcą coś za darmo? Ciekawe czy sami też pracują charytatywnie... czy autorka posta pracuje za darmo, bez pensji?
Pracuje jak każdy za pensje. Ale jeśli ktoś mnie prosi o coś to pomagam i nie żądam kasy w zamian . A z tego co widzę to jest napisane że to forum a nie sklep .

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Ale prosisz o towar który kosztuje, kody nie rosną w parku na drzewie. Każdy z nas musi kupić sprzęt lub wykupić dostęp do bazy producenta a to kosztuje. Pomyśl troche.
Automatyczne połączenie postów:

Może ty kupujesz towar do swojego sklepu a pozniej go rozdajesz nie wiem... jak tak to chetnie poznamy adres sklepu.

fiacik2009

Początkujący
Punktów
0
Ja w pierwszym poście zapytałam. A ty mj8e odrazu posądzasz o wyłudzanie że chce go wyłudzić. Wystarczyło napisać tak mam kod ale musisz za niego zapłacić i tyle w temacie

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Gdzie cie posądziłem? Zadałem tylko grzecznie pytanie skąd się bierze takie myślenie? bo poprostu nie rozumiem... ja nie wchodzę do sklepu i nie pytam czy dostanę chleb za darmo? Takie zwykłe ludzkie szanowanie sie nawzajem... co innego jak zapytasz ile kosztuje? To nawet czasami jest przyjemnie i można machnąć ręką i nic nie kasować. Ale ludzie są dziś roszczeniowi.

fiacik2009

Początkujący
Punktów
0
Gdzie cie posądziłem? Zadałem tylko grzecznie pytanie skąd się bierze takie myślenie? bo poprostu nie rozumiem... ja nie wchodzę do sklepu i nie pytam czy dostanę chleb za darmo? Takie zwykłe ludzkie szanowanie sie nawzajem... co innego jak zapytasz ile kosztuje? To nawet czasami jest przyjemnie i można machnąć ręką i nic nie kasować. Ale ludzie są dziś roszczeniowi.
Zanim napisam swojego posta to czytamam innych posty który tutaj pisali i nikt nie pytał ile kosztuje dostanie kodu. Wić ją zapytałam czy można go tutaj dostać za darmo bo wszędzie trzeba płacić. Co mnie zdziwiło że ty nikt nie pisze o kasie . Więc co widzisz dziwnego w moim pytaniu? Dlaczego do innych się nie doczepiłeś i niewypisywales że Zdzichu wyłudza kody a potem sam na nich zarabia tysiące. Kończę juz bo ta dyskusja jest zbędna . Dziękuję za miłe potraktowanie i udzielenie mi rad.

Davpod

SuperMechanior
Punktów
155
Ty nawet nie odróżniasz widze kto i co do ciebie pisał... więc tak masz racje kończymy temat. Mimo wszystko miłego dnia.

Do góry Bottom