• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Urszula999

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam! wszystkich i pozdrawiam.
jestem kucharzem, domowe sposoby pieczenia chleba

dawjoz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
gniezno
Witam Serdecznie ! Mam nadzieję wiele się tutaj dowiedzieć i nauczyć chcę zacząć przygodę z programowaniem ecu ale pytań tak wiele a odpowiedzi w necie tak mało.

Encore

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
417
Miasto
Częstochowa
Witam Serdecznie ! Mam nadzieję wiele się tutaj dowiedzieć i nauczyć chcę zacząć przygodę z programowaniem ecu ale pytań tak wiele a odpowiedzi w necie tak mało.
Tutaj też kokosów się nie spodziewaj. Jak to się mówi nauka i wiedza kosztuje.

sblive

Początkujący
Punktów
0
Witajcie , jestem posiadaczem opla astry h 1.7 ,Pozdrawiaam

adriano105

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam wszystkich forumowiczów Zakupiłem właśnie alfę giuliettę i poszukuję informacji na jej temat

Jaro777

Nowy
Punktów
0
Witam.
Kupiłem X3 z 2011 r., i mam z nim mały problem. Tak dotarłem do tego forum. :)

agakr99

Nowy
Punktów
0

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmu

Witam!
Cześć znalazłam wasze forum przez internet, liczę na świetną zabawę i dobrą pomoc. Jestem kucharzem.

recyko

Nowy
Punktów
0
Cześć, lubię w swoim samochodzie niektóre usterki usuwać samodzielnie, liczę że znajdę tu dużo pomocnych informacji.

Do góry Bottom