• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

setaszii

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, jestem użytkownikiem na tym forum pod podobnym nickiem ale mi się hasło zapomniało , a email z rejestracji już nie aktywny, zajmuję się naprawą samochodów

rafimilan

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich forum znalazłem przez google :D Naprawiam czasami jakieś auta ale głównie hobbystycznie :D

Zagwozdka

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich i każdego z osobna ;) Na forum trafiłem po wielogodzinnej batali szukania w sieci testerów diagnostycznych. W dalszym ciągu nie wiem jaki wybrać ... Nie chciałbym kupić czegoś "starego", ale też nie wydawać 5 cyfrowej sumy ;) Szukam czego z dostępem do bazy online, możliwości zmiany języka inferfejsu samochodu, przyszłościowo programowanie immo i żeby subkrypcja nie była w cenie nowego urządzenia :D ...

iskat1973

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich po raz pierwszy....Szukam pomocy fachowców i kumatych osób....
I chyba dobrze trafiłem

P1ter

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, trafiłem tutaj bo wkurzają mnie grupy na fb, ciekawe czy to juz nastał czas powrotu forów do łask

Do góry Bottom