• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Damianwwl

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich
Mam problem z Autem Marki Renault Kangoo 1,4 z roku 1998.
Problem polega na tym że moje autko ciężko odpala ( długo muszę kręcić i pedał gazu w podłodze )
po odpaleniu auto strasznie się trzęsie i jedzie max 20 km/ h .
Auto jest świeżo po wymianie rozrządu około 1000km .
Co to może być proszę o pomoc z góry dziękuje

cyniu98

Nowy
Punktów
0
Miasto
zduńska wola
witam serdecznie. jestem użytkownikiem peugeot 307 sw

mam problem z tylnymi drzwiami lewymi. nie otwierają się z zewnątrz. czy ktoś może pomóc?

Punktów
0
Miasto
Szczecin
Witam . Obserwuje to forum. Można dowiedzieć się różnych ciekawych rzeczy. Poszukiwałem forum forda mondeo mk3,ponieważ po odłączeniu akumulatora muszę wpisać kod do radia. Radio model : 6000NE. Serial No: M384735 , Part No: YS4F-18C815 -AA. Może ktoś pomoże . Z góry dziękuje za odpowiedzi.

ABlotus

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich, pracowałem kiedyś jako mechanik, dziś za biurkiem ale nadal związany z motoryzacją.

Vampirek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Mielec
Witam! Jestem Tutaj nowy :) chciałbym też dodać iż jestem dopiero w szkole na pierwszym roku także myślę że spędzając tu czas będę się mógł douczyć :D

Taran

Nowy
Punktów
0
Miasto
Mława
Cześć,
moje 60parę jesieni nie wpłynie chyba na jakość dyskusji.Zawsze można się czegoś nauczyć.
Pozdrawiam ,Taran.

PAMONIUSZ

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie. Przyznaję sie bez bicia... nie jestem profesjonalnym mechanikiem a jedynie zapaleńcem mechaniki głównie samochodowej. Obiecuję nie zaśmiecać forum wpisami, z których nic nie wynika.
Jestem również użytkownikiem : mercmania. pl, vw-sharan. pl, lupo. org. pl , elektrody i kilku innych. Mam nadzieję, że swoją wiedzą będę mógł niejednokrotnie pomóc.
Pozdrawiam

Do góry Bottom