cześć!pozdrawiam wszystkich obecnychRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

Link do forum zalazłem na magazynauto/interia przy okazji poszukiwania sposobu zdobycia kodu radia do auta, które zakupiłem. Poprzedni właściciel nie podał mi kodu. Wiem tylko, że radio jest oryginalne, fabryczne - wersja volkswagen BETA.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

Witam wszystkich, jestem uczniem mechanikiem. To moja pasja i chcę się z tegoż forum coś nauczyć. Proszę o wyrozumiałość.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Witam serdecznie i pozdrawiam , szukałem informacji na temat kodu do radia nowo nabytego jeep patriot w którym musiałem wymienić akumulator i tak znalazłem się na Waszym forum .Zawodowo jestem stolarzem ,mechaniką pojazdową zajmuję się amatorsko jak coś naprawię w swoim aucie daje mi to dużo satysfakcji .Pozdrawiam MarianRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!