• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

wiTECH V17.04.27

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
473
Miasto
Podkarpacie
Wersja do diagnostyki samochodów z rynku tylko amerykańskiego do roku produkcji 2017 .

Mogo

Początkujący
Punktów
1
Testowałem na Chrysler 300c 3.0CRD w wersji europejskiej

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Gość wyskoczył jak przysłowiowy Filip z konopii z jakimiś już od dawna znanymi darmowymi programikami, w dodatku do ściągania z jakiegoś szareware z hoojowym transferem...i świruje pawiana jaki to on nie odkrywczy...gdy tymczasem można ten program pobrać za darmochę z amerykściańskiej strony i to szybciej...:)

Mogo

Początkujący
Punktów
1
Dałem co miałem i co sprawdziłem że działa, niepotrzebne? proszę pomiń temat a nie komentujesz z nudów. Z ruchu widzę że jest zainteresowanie w przeciągu kilkunastu godzin pobrano kilka razy różne pliki. Cieszę się że mogłem komuś pomóc.

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Ludziska to ciągną wszystko...choć i tak obstawiam, że 99% nie będzie wiedziała co z tym programem zrobić...:)
To tzw. ,,dłubacze,,...:) bo ktoś kto podchodzi do tematu poważnie, raczej i ma sprzęt poważny...:)

Ale czy tak czy siak masz : 1d5ddeea5ef46b15bd32fae62b39a7e1.gif za chęci...:)

H

henex1980

Panowie , mam okazję zmienić całe zegary,kolorowe. Chodzi o jeep Cherokee kl 2015r 3.2 oczywiście wersja USA. Zanim się na to zdecyduje muszę ustawić swój przebieg (różnica 25tys km) Program alfaobd nie obsłuży korekty licznika. Słyszałem że tylko witech. Może ktoś poradzić czy jest jakiś sprzęt którym idzie zrobić korektę przebiegu? Czy klon z aliexpress za 300zl da radę? Proszę o pomoc.

Do góry Bottom