• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wkrętarka akumulatorowa

nomado

Gaduła
Punktów
15
Miasto
Zamienie
Z tymi trzema nie miałem styczności. U siebie mam RYOBI 18 V i robi robotę. Śmiało mogę polecić.

bono09

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Szczecin/ Gorzów Wlkp.
Vordon- średni sprzęt i problem z serwisem. Duża cena jak na takie coś. Zwłaszcza, że raczej jest to firma pakująca.... kupisz wkrętarkę jak i radio samochodowe.
Stanley- Dobra, ale nie tak jak kiedyś. Zwróć uwagę, że za tą cenę masz tylko body, czyli bez akumulatorów i ładowarki, podlicz sobie ładowarka- min 150 zł plus dwie baterie 200 zł to masz 650 zł za komplet kiedy wypasiony komplet makity możesz mieć za 900.
Black and decker- Średniej jakości ale daje rade. Najlepszy stosunek ceny do jakości. Serwis- bez problemu. W każdej Casto w każdym mieście. Nawet jak Ci padnie za trzy lata to kupujesz nową za 200 zł i znów masz 2 lata gwarancji.

Z tych polecam Blacka. Ja osobiście elektronarzędzia to tylko Makita, Dewalt i JCB.

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
380
Ja sie kolego długo zastanawiałem nad kupnem wkretarki, w kilku sklepach potestowałem az kupiłem. Po 2 latach mogę powiedzieć ze zakup był idealny. Poręczna co jest bardzo ważne, lekka, mocna, szybko sie łąduje. Wkęca, wierci, rozwierca i wiele więcej. I Cena przystępna.

C00li

Gaduła
Punktów
28
Miasto
Sopot
www.enjoydriving.pl
Ja jestem zdania, że najlepiej kupić coś z serii która ma jeden standard akumulatora do różnych narzędzi - wkrętarka, klucz udarowy itp. Można podmieniać akumulatory i mniejszy problem z dokupieniem kolejnego, a ponadto wystarczy jedna ładowarka. Ja kupiłem Meec'a z czerwonej serii w Juli (jestem zadowolony), może być też Ryobi albo coś innego.

Tuk89

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa

qlowe

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Aby praca z wkrętarką była wygodna i co najważniejsze – efektywna – trzeba postawić na sprzęt dobrej jakości. W tym wypadku nie opłaca się nadmiernie oszczędzać i kupować taniznę. Słabe wkrętarki sprawiają problemy w czasie pracy i są mało żywotne.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2057
Miasto
Kaczory
Nie spodziewałbym sie

Do góry Bottom