W dolnośląskim nie znajdziesz takiego miejsca, wiem o tym z pierwszej ręki, tam u was przykładają szczególną uwagę do emisji spalin, zresztą wcale się nie dziwię, tam powietrze jest gęste że można je kroić nożemPotrzebuję zrobić przegląd samochodu ze strumienicą. Czy kojarzy ktoś (będę wdzięczny za namiary na priv) miejsce, w którym nie będą mi robić problemów?
Nie wiedziałem że swiadczysz takie usługi, wymiencie się numerami z autorem tematu, napewno ktoś we wrocku skusi się na młodego chłopca@CiżęLipki zapytaj na dowolnej stacji diagnostycznej czy jak LrobięZoda to podbiją
A zrobisz? Dobry w tym jestes?@CiżęLipki zapytaj na dowolnej stacji diagnostycznej czy jak LrobięZoda to podbiją
Nie wiesz czy jest młody. Głupkowaty na pewno, ale to niekoniecznie znaczy, że młody.Nie wiedziałem że swiadczysz takie usługi, wymiencie się numerami z autorem tematu, napewno ktoś we wrocku skusi się na młodego chłopca
Ale to nie do Ciebie, nie złapałeś. @arni_poznań, dobry punchline.Nie wiesz czy jest młody. Głupkowaty na pewno, ale to niekoniecznie znaczy, że młody.
Czy Ty się właśnie podlizujesz koledze z forum?@arni_poznań, dobry punchline.
Rozumiem, zwracam honor.Nie, raczej poprawiam sobie humor po dłuższej przerwie od forum.
Rozumiem, zwracam honor.
Tak czy inaczej, widzę, że chyba nikt się tak przez forum nie odezwie, co? Za duże ryzyko?
Mam auto, w którym mechanik sam z siebie wyciął katalizator i wstawił strumienicę ... w odpowiedzi na moje prośby o pokombinowanie w celu podniesienia mocy (przy okazji innych napraw). Wygląda na to, że będę się z tym tematem bujał :/