• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wrocław, przegląd auta ze strumienicą

CiżęLipki

Początkujący
Punktów
0
Potrzebuję zrobić przegląd samochodu ze strumienicą. Czy kojarzy ktoś (będę wdzięczny za namiary na priv) miejsce, w którym nie będą mi robić problemów?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3295
Miasto
PZ
Potrzebuję zrobić przegląd samochodu ze strumienicą. Czy kojarzy ktoś (będę wdzięczny za namiary na priv) miejsce, w którym nie będą mi robić problemów?
W dolnośląskim nie znajdziesz takiego miejsca, wiem o tym z pierwszej ręki, tam u was przykładają szczególną uwagę do emisji spalin, zresztą wcale się nie dziwię, tam powietrze jest gęste że można je kroić nożem

botek

SuperMechanior
Punktów
96
@CiżęLipki zapytaj na dowolnej stacji diagnostycznej czy jak LrobięZoda to podbiją :D

botek

SuperMechanior
Punktów
96
Przeczytaj Pan ze zrozumieniem moją wypowiedź.

CiżęLipki

Początkujący
Punktów
0
@CiżęLipki zapytaj na dowolnej stacji diagnostycznej czy jak LrobięZoda to podbiją :D
A zrobisz? Dobry w tym jestes?
Automatyczne połączenie postów:

Nie wiedziałem że swiadczysz takie usługi, wymiencie się numerami z autorem tematu, napewno ktoś we wrocku skusi się na młodego chłopca
Nie wiesz czy jest młody. Głupkowaty na pewno, ale to niekoniecznie znaczy, że młody.

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
249
Miasto
Jukei
Nie, raczej poprawiam sobie humor po dłuższej przerwie od forum.

CiżęLipki

Początkujący
Punktów
0
Nie, raczej poprawiam sobie humor po dłuższej przerwie od forum.
Rozumiem, zwracam honor.

Tak czy inaczej, widzę, że chyba nikt się tak przez forum nie odezwie, co? Za duże ryzyko?

Mam auto, w którym mechanik sam z siebie wyciął katalizator i wstawił strumienicę ... w odpowiedzi na moje prośby o pokombinowanie w celu podniesienia mocy (przy okazji innych napraw). Wygląda na to, że będę się z tym tematem bujał :/

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3295
Miasto
PZ
Bez przeglądu też da się jeździć, ludzie jeżdżą po klika miesięcy, lat, ewentualnie pojeździj po stacjach i obserwuj gdzie mają duży przerób albo podzwoń i zapytaj czy trzeba się zapisać na przegląd, tam gdzie jeździ dużo klientów i tam gdzie takie coś trwa 5 minut napewno nie sprawdzają spalin
Rozumiem, zwracam honor.

Tak czy inaczej, widzę, że chyba nikt się tak przez forum nie odezwie, co? Za duże ryzyko?

Mam auto, w którym mechanik sam z siebie wyciął katalizator i wstawił strumienicę ... w odpowiedzi na moje prośby o pokombinowanie w celu podniesienia mocy (przy okazji innych napraw). Wygląda na to, że będę się z tym tematem bujał :/

Do góry Bottom