robisz to sam, czy u mechanika? na ubezpieczalnie? bezgotówkowo czy za kasę?
jak brzeg - ta czesc gdzie jest kreska narysowana jest wygieta do kabiny do 1 cm zalezy z ktorej strony na oko widac ze jest prawa krzywa..
bedzie z OC sprawcy, wlasnie chce zobaczyc jak to bedzie , czy bezpiosrednie BLS czy tez gotowka do reki jak licza...
wymiana palstykowegfo zderzaka to nie problem - kjuz nieraz odkrecalem przy konserwacji woskiem auta,
zas przy belce - tutaj widze sruby i zabeczpienie antykorozyjne, nie wiem czy zgrzew jakis czy klej jest pod spodem, ewentualnei jak bedzie duzo mieszania to do Aso dam,
jezcze te 2 mocowania plastyk zderzaka z prawej sa wygiete - tez nie wiem czy naprostowane nie pekna...
inna sprawa, ze przy szacuje ok 20 30 kmh w momencie uderzenia a moze i wiecej - nie wiem ??
jak z baterią hybrydowa - moge sobie komputerem sprawdzic czy prady OK, ale nie rozbieralem obudowy.. baterii
choc bateria Li ION -wiec jak telefon mi wiele razy upadl z 1 m na dywan czy beton to nic sie nie dzialo.. wiec tym bardziej w aucie gdzie wwse jakeis wstrazsy
to chyba li - ion bateria ten przeciazenia G przy uderzeniw w tyl chyba powinno OK?
szyja - glowa mi wtedy na 5-10 cm odskoczyla
no i pytanie czy jakies wewentrze zaczepy lustra w lampach tyl czy przod nawet nie pekly od uderzenia - bo po fiatach wiem jak tam sie lustra wahaly od glupich dziur na drogac - zaczepy popekaly tam..
noge mialem na hamulcu i na D bylo, bo to ecvt - automatyczna.. ciekaw jestem jak wplywa takie uderzenie na hamulce zacisniete...