• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup Kluczy

RoyalO

Nowy
Punktów
0
Witajcie , szukam zestawu kluczy płaskich + grzechotek i jakichś nasadek . Ma to być prezent dla ojca , jest mechanikiem . Szukam jakiegoś fajnego zestawu który nie kosztuje naprawdę grubej kasy . Yato podobno już nie jest takie swietne . Neo tools rozne opinie . A może JCB albo Stanley ? Podrzucę co znalazłem :

Pozdrawiam

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
572
Miasto
Podkarpacie
Ja ma kingtoony i grzechotka już 15 lat działa jak należy . Zaleta jak coś zginie to pozna dokupić pojedyncze elementy .

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2069
Miasto
Kaczory
Ja obecnie katuje te:
yato yt-38841
Za tę cenę jestem bardzo zadowolony. Co do King tony to już nie ta jakość co 15 lat temu, niestety.

RoyalO

Nowy
Punktów
0
No to yato podobno dobre , tylko że słyszałem pare opini że to juz nie to yato etc to samo co napisałeś o King Tonym w sumie .
I pomyślałem że może JCB bym mu kupił lub Stanleya . Tylko że boje sie że to będzie jakieś gó...

Ursusraketa

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
138
Jak Yato to

YT-38931​

Albo inne z takim układem kluczy bo jest dużo lepiej rozłożone
Nie ma pominiętych kluczy nasadowych, .A płaskie to lepiej kupić na płachcie oddzielnie bo w tych zestawach co podawaliscie to tak naprawdę niby są ,ale nie ma wszystkich to tak jakby ich nie było .
Bo takie zestawy co niby jest wszystko to później okazuje się że nie ma tego co potrzeba ,albo te głupie zestawy z kombinerkami co ciągle wypadają i zestaw niby duży ale to tylko złudzenie.
Ja mam taki zestaw z KS tools i yato ,ale Yato nie jest złe i ma taką zaletę że kupujesz w każdym sklepie motoryzacyjnym bo mają na półce, albo zamawia i jest tego samego dnia i kosztuje grosze . Zaletą jest to ,że jeśli trzeba to przecinasz, skracasz lub spawasz bez wyrzutów sumienia ,wszystko według uznania do trudno dostępnych miejsc idzie coś dorobić i kupujesz drugi .

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
U mnie głównie Neo ale Yato czy joneesway też są.
Może kup mniej ale lepszych z tego joneesway
A może ubior spodnie apache + buty z catapilera.
Rok temu szwagierka zadała mi to samo pytanie. Szwagier cieszył się jak dziecko z tych butów.
Ja np dostałem portfel skórzany z JCB nie do zdarci

Do góry Bottom