Witam,
Chciałem, abyście pomogli mi w wyborze odpowiedniego samochodu. Otóż głównie poruszam się po mieście, ale zdarza się też trasa. Rocznie robię około 20 tysięcy kilometrów. Zdecydowałem się na zakup samochodu z silnikiem diesla, nie gra roli dla mnie czy to będzie silnik wolnossący czy doładowany.
Do wydania mam około 10-12 tysięcy złotych, nie wliczając w to rejestracji, OC i pakietu startowego (rozrząd, filtry, oleje). Potrzebuje samochód w miarę bezawaryjny oraz żeby miał ocynkowane blachy.
Myślałem nad samochodami:
Jakie jest Wasze zdanie? Z góry dziękuję
Chciałem, abyście pomogli mi w wyborze odpowiedniego samochodu. Otóż głównie poruszam się po mieście, ale zdarza się też trasa. Rocznie robię około 20 tysięcy kilometrów. Zdecydowałem się na zakup samochodu z silnikiem diesla, nie gra roli dla mnie czy to będzie silnik wolnossący czy doładowany.
Do wydania mam około 10-12 tysięcy złotych, nie wliczając w to rejestracji, OC i pakietu startowego (rozrząd, filtry, oleje). Potrzebuje samochód w miarę bezawaryjny oraz żeby miał ocynkowane blachy.
Myślałem nad samochodami:
- Volkswagen Polo III FL
- Volkswagen Polo IV
- Seat Ibiza II FL
- Seat Ibiza III
- Peugeot 206
Jakie jest Wasze zdanie? Z góry dziękuję

za dużo żeby kupić byle jakie auto i za mało żeby kupić konkret, znajdź jakąś polówkę nie patrząc koniecznie na rocznik tylko na stan techniczny, książka serwisowa może też być, tylko nie z jakimś nierealnymi przebiegami, ja bym wybrał auto starsze ale dobrze wyposażone i zadbane

Po za tym sprowadzane z niemiec za taka cene....