taaa... i ogłoszenie:Sprzedaj jako nowy!
Kup sobie interfejs "fiat km " chyba 50zl kosztuje . Swoją drogą to dziwne że dobiles 999999 bo te liczniki do 400000 maks potrafią pokazać i kreski tylko później bo producent nie przewidział że tyle to wytrzyma . A i zgłoś to koniecznie diagnoscie przy przeglądzie bo będzie przypalWitam kilka dni temu przekręcił mi się licznik w ducato 2013rok po 999999 km wyskoczyło -------- gdzie to wyzeruje w kuj-pom oprócz serwisu ?
Tak wiem że trzeba zgłosić w stacji diagnostycznej w serwisie tez się zdziwili jak zobaczyli ponad milion i powiedzieli ze przy 400tys powinien się skoczyć. Robiłeś tym interfejsem ? Zamowie 123zl na allegro zobacze bo mam jeszcze 5 szt takich aut I może się przydaćKup sobie interfejs "fiat km " chyba 50zl kosztuje . Swoją drogą to dziwne że dobiles 999999 bo te liczniki do 400000 maks potrafią pokazać i kreski tylko później bo producent nie przewidział że tyle to wytrzyma . A i zgłoś to koniecznie diagnoscie przy przeglądzie bo będzie przypal
W moim jest brak komunikacji z tego co widzę to do starszych modeli jest nie do 2011/2014Tak robilem dość szybko dziala to wszystkoI problemów żadnych nie mialem