• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zestawy narzędziowe

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3302
Miasto
PZ
witam; powiedz mi jak często używasz go i jak się spisują grzechotki

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
Mam inny zestaw yato ale w jego skład wchodzą takie same grzechotki i muszę przyznać że spisują się świetnie a używam ich naprawdę często, można nawet powiedzieć że codziennie.Mają bardzo wygodną rękojeść i posiadają 72 zęby w przekładni co zdecydowanie ułatwia pracę.

Rys00

Boss regionalny
Punktów
72
trzeci rok i narazie nie przepuszczają,jedyny słaby punkt to plecionka elastyczna i mały łącznik przegubowy

Zaq

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Mazowieckie
Mnie akurat przepuszczała 3/8 , pozostałe dwie - 1/2 i 1/4 sprawują się dobrze.
Tak dla informacji - może komuś się przyda, powiem że udało mi się ją naprawić.
Gniazda zapadek były za nisko wywiercone, i zapadki nie zazębiały się z główką jak należy.
Podłożyłem więc paski z blaszki złożone na pół (jak na rys.) i teraz już można dociągać.

gr.jpg

Jawa151

Bywalec
Punktów
1
Ja używam John Sweey'a ok 4rok bez przerwy dzień w dzień i muszę przyznać że Kingtony padły po 1,5roku a Jochn jest do tej pory i jestem zadowolony, polecam wszystkim. Komplet grzechotek kosztuje ok 35ozł.Pozdrawiam..

rafcik84x

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RT
KUPILEM MNIEJSZY ZESTAW YATO 1268 w cigu 2 miesiecy dwa razy oddalem grzechotke na gwrancje ,za pierwszym razem przyslali mi nowa grzechotke ktura byla zepsuta dopiero za drugim razem przyszla dobra

Do góry Bottom