Oj, to chyba jakiś nowy . Nie słyszałem . A może Ty zgrasz mi tym przyrządemSpróbuj domofonem. Tak samo bezpieczne jak MPPS czy Kess
Oj, ten będzie pasować szczególnie do tego. A może Ty zrobisz mi tą usługęAlbo bulbulator tez jest dobry do tego.
Panowie tylko rozbiórka na stole. szkoda zachodu , nic z tych map. Proszę nawet nie próbować . A i wątpliwa jakość podwyżki mocy , no chyba że wcześniej turbo padnie. Nie robię i nie polecam.Panowie proszę o pomoc jakim programatorem mogę zgrać wsad ECU z A2661538579 SIM266 Mercedes b w245 200 TURBO bezpośrednio z samochodu aby wysłać go do modyfikacji. Samochód jest mi potrzebny do jazdy codziennej.
Ja go rozebrałem , zgrałem KTAG -oki ale poprawy mocy ani oszczędności nie widać . Cud to około 10% mocy efektywnej na hamowni. Tego typu stare Niemcy nie do renowacji. Zmienić samochód albo jeździć i nie bujać .Nie trzeba rozbierac ecu. Zgrywa sie po obd

A , nie odpuszczam , kupiłem drugi do doświadczenia i trenujemy . O wynikach powiadomię.10 specjalistów próbowało? Tylko tylu? Ej no proszę cię nie rezygnuj tak łatwo![]()
Samochód jeździ to przetestuję paru . Zgrać to chyba zgrają i co dalej > Będzie jak z tym najlepszym fachowcem w kraju i tym tuż za rogiem ( nie ruszaj tego ) . Jednak kopia po OBD a kopia po BOOT jest znaczniej klarowniejsza i bezpieczniejsza. Tak mówią mądrzy tego fachu. Pytałem jakim przyrządem-skanerem nie zgrać wsad bo go mam a go otworzyć i zmodyfikować , to porównam z tym czym oni próbowali . Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi.Jak widzę na foto to ci twoi "specjaliści" są raczej słabi. Jedź do kogoś kto ma dobry sprzęt a nie klony z alle...