• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zrzutka na nowy serwer forum

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Koledzy co Wy na to, żeby zrobić jakąś masową akcję na forum i złożyć się po przysłowiowej złotówce żeby misiek mógł postawić "naszą małą mechaniczną ojczyznę" na jeszcze szybszym serwerze?

Mi też niestety zaczyna ostatnio forum mulić, co wbrew wszystkiemu nie jest dziwne: jest nas coraz więcej i coraz więcej dodajemy różnych pliczków.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Misiek musi tylko wyrazić zgodę czy chcę i jaka kwota mniej więcej byłaby potrzebna i jak często żeby taka akcja miała sens i nie został później z "ręką w nocniku".

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
275zł miesięcznie :D serwer ze wszystkim.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2639
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Spokojnie, nie ma potrzeby na organizowanie akcji typu zrzutka na serwer chociaż to miłe z Waszej strony.

Jeżeli faktycznie obecny serwer zacznie coraz bardziej niedomagać to będziemy myśleć nad usprawnieniem działania strony.

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Siedze z dala od kraju na komorkowym necie, zeby mi wszystkie fora tak sie ladowaly to bylbym w siodmym czy osmym niebie :D
Pogotowie tez narzeka, mam w Operze w sumie na stale otwarte jakie minimum 20 pare kart.
Na tym czy innym forum klikam Nowe Posty i pasek kart mi sie wydluza :D bo te co chce przeczytac laduja mi sie w tym czasie.
Ale nie widze mulenia jak odpalam kolejne nowe posty i strzalka wracam.
Siedze na linuxie, moze Wasze windowsy juz potrzebuja przeczyszczenia lub swiezej instalacji.

A jakby trzeba to tez doloze, zreszta nie pierwszy raz bo juz sie zdarzylo na innych forach.

Do góry Bottom