• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zwiedzanie fabryki BREMBO dla użytkowników forum - OKAZJA!

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2745
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
3 grudnia 2013 roku producent układów hamulcowych BREMBO zaprasza 10-ciu użytkowników forum do zwiedzania swojej fabryki w Dąbrowie Górniczej.
Osobom z branży motoryzacyjnej nie trzeba przedstawiać marki Brembo, od siebie tylko dodam, że takie zwiedzanie fabryki to nie lada okazja i wyróżnienie gdyż zwykle producenci części nie wpuszczają do siebie zewnętrznych obserwatorów.
W trakcie zwiedzania pokazany zostanie proces produkcji, przygotowania, pakowania, przedstawiciel firmy powie kilka ciekawych faktów oraz na pewno odpowie na nasze pytania.
Osobiście uważam, że zaproszenie 10-ciu użykownikó naszego forum to ogromne wyróżnienie i sam osobiście mam zamiar tam się stawić.

Okazja jest duża także zaproszenie jest ważne dla 10-ciu pierwszych zainteresowanych użytkowników.

AKTUALIZACJA 21.11.2013r g. 19:15:

Zapisy zostały zakończone, kolejne zgłoszenia utworzą listę rezerwową wg kolejności zgłoszenia.

AKTUALIZACJA 22.11.2013r g. 13:45:

Oficjalny plan dnia podaję poniżej.

Zbiórka na parkingu Brembo o 9:45 – 10:00

10.00 – wejście
10:00-11:00 – zakład odlewni
11:00 -12:00 – zakład obróbki mechanicznej
12:00 – 13:00 – lunch
13:00 – 15:00 – szkolenie “Brembo Academy”
15:00 – koniec wizyty

Adres:

Brembo Poland Sp. z o. o.
Ul. Roździeńskiego 13
41-308 Dąbrowa Górnicza

Dla mających kłopot z dojazdem, podaję telefon do Marka, on jeździ po całej Polsce i może zawsze wytłumaczyć jak nas znaleźć.
Marek Jeleń
mobile: +48 693 930 679

Ostatnia edycja:

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
395
Miasto
Prudnik Opolskie
W jaki sposób zgłaszać można chęć uczestnictwa?:) tutaj czy na PW?:) jeśli tutaj i o ile jeszcze się łapię to jestem chętny ;)

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
395
Miasto
Prudnik Opolskie
OK,w takim razie ja bym się pisał ;) trzeba dokładniejsze dane podesłać na PW,czy jak to wygląda?:)

bronc

Nowy
Punktów
0
Forum bardziej czytam niż się udzielam ale jeśli mógłbym się załapać to chętnie skorzystam, jestem chętny.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
No nie wiadomo bo nie było o tym mowy z tego co było pisane to 10 osób z forum :)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2745
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
koksiu jedziesz albo nie jedziesz, jak nie jedziesz to nie widzę powodu dla którego udzielasz się w tym temacie, miejsca Tobie nie zabiera.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Tylko tak zapytałem , bo jak każdy by jechał z druga osobą to mało osób z forum by wyszło :) ja z chcecią bym się wstawił ale w tym momencie nie moge tego potwierdzić bo nie wiem czy 3 nie będę jeszcze za granicą, jeżeli moje wpisy nie powinny tu być pisane to proszę o ich usunięcie i po problemie

Ostatnia edycja:
A

autozibi

W woli wyjaśnienia ...
Jestem uczestnikiem wielu szkoleń , m.in. układów hamulcowych .
Temat zwiedzania fabryki tarcz hamulcowych "chodził" za mną od około trzech lat .
Dwa miesiące temu miałem okazję popisać e-maile z panią Ewą Burdzińską , która jest
Specjalistką do spraw Sprzedaży i Obsługi Klienta Brembo Poland .
Pani Ewa sama zaproponowała zwiedzanie firmy , gdzie pracuje .
Napisała również , że napisze o tym na motofocusie aby było więcej chętnych ,
bo sporo zamieszania jest ze zwiedzaniem takiej fabryki , tj: BHP itp .
Tak czy inaczej nie róbmy zamieszania - jedzie ze mną kumpel i już :D

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Ja nie robilem żadnego problemu tylko zapytałem bo w temacie nie było nic o osobach towarzyszących itp dlatego takie pytanie i nic po za tym :)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2745
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Otrzymałem informacje, że każdy uczestnik powinien podać imię, nazwisko oraz nazwę zakładu pracy - dane te potrzebne będą do wystawienia certyfikatu uczestnictwa w szkoleniu.
Także osoby które już się zadeklarowały i podały mi na PW imię i nazwisko proszone są o dosłanie jeszcze nazwy zakładu pracy.

Do góry Bottom