Dawidek126
SuperMechanior
Odczytywałes błędy?
No w końcu napisz jakie błędy zapisuje.Do tego Engine i żółty trójkąt. Auto odpala bez problemu, odrazu, ma moc nie gaśnie ani nie chodzi tak ciapek. Rozrząd ustawiałem na blokadach,

oczywiście poprzez zegar GMP był ustawiany, i zgrywał się z kropką na obudowie rozrządu. Może wina leży po stronie blokad, ale inny ustawiali na tych HP. Spróbuję ostani raz w tygodniu ustawić go..A to po tym zerwaniu paska silnik prawidłowo zweryfikowany czyli nie tylko góra ale i dół ?Cześć wammam mały problem jak w temacie z fiatem stilo 1.6. Mianowicie robiłem silnik po zerwanym pasku rozrządu, wszystko w miarę dobrze poszło, do czasu odpalenia.. Silnik po starcie zaczął nierówno pracować, co czuć ewidentnie w aucie. Do tego Engine i żółty trójkąt. Auto odpala bez problemu, odrazu, ma moc nie gaśnie ani nie chodzi tak ciapek. Rozrząd ustawiałem na blokadach, miałem "jakieś" jak widać były felerne.. Nie zwróciłem uwagi, na klin w blokadach. Co więcej, po 50km Engine zniknął, trójkąt dalej się pali, i dalej buja silnikiem. Jutro podepnę pod kompa.
Jakby miał ktoś z forumowiczów pożyczyć blokady do tej jednostki za opłatą, to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Happy new year.
coś było bo kiedyś zakładałem nowe koła na których były znaki a na starych nie, znaki i kolorowe ogniwka łańcucha.Z tego co kojarze to sa na kolach zebatych. Wydech na godz 3 ssacy 9

yyy to coś mi się popier...Yyyyy łańcucha? To chyba nie ten silnik![]()