Bielik09
Początkujący
- Punktów
- 0
Witajcie
Mam 15 lat i chociaz do konca roku szkolnego troche czasu, to jednak chciałabym już wiedzieć gdzie pójdę po gimnazjum
Początkowo interesowala mnie logistyka, są na niej przedmioty ktore nawet lubie i transport, ale jednak za duzo osób teraz uczy się w tym kierunku i moim zdaniem mogłabym miec po studiach kłopoty ze znalezieniem pracy. Wiec zaczeła mnie interesować szkoła zawodowa. Juz od dziecka interesuje się samochodami, mimo ze to troche zadziwia, bo jestem dziewczyna ;p Moje kolezanki idąc przez miasto zauważają np buty innych osob, a ja że jedize nowiutka Audi
W dzieciństwie gdy tata naprawiał u siebie drobne usterki w swoim samochodzie, ja brałam klucz i rozkręcałam troche rower i skrecalam z powrotem i zostało mi takie kombinowanie do teraz ;p Jeśli chodzi o szkołte to gre wchodzą 3 kierunki: 1 to ślusarz/mechanik, ponieważ w mojej okolicy jest tzw "zagłębie nierdzewki" 2. to mechanik samochodowy a 3 to elektromechanik. i teraz moje pytanie jest takie: co wybrać? który kierunek najlepszy?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Mam 15 lat i chociaz do konca roku szkolnego troche czasu, to jednak chciałabym już wiedzieć gdzie pójdę po gimnazjum
Początkowo interesowala mnie logistyka, są na niej przedmioty ktore nawet lubie i transport, ale jednak za duzo osób teraz uczy się w tym kierunku i moim zdaniem mogłabym miec po studiach kłopoty ze znalezieniem pracy. Wiec zaczeła mnie interesować szkoła zawodowa. Juz od dziecka interesuje się samochodami, mimo ze to troche zadziwia, bo jestem dziewczyna ;p Moje kolezanki idąc przez miasto zauważają np buty innych osob, a ja że jedize nowiutka Audi
W dzieciństwie gdy tata naprawiał u siebie drobne usterki w swoim samochodzie, ja brałam klucz i rozkręcałam troche rower i skrecalam z powrotem i zostało mi takie kombinowanie do teraz ;p Jeśli chodzi o szkołte to gre wchodzą 3 kierunki: 1 to ślusarz/mechanik, ponieważ w mojej okolicy jest tzw "zagłębie nierdzewki" 2. to mechanik samochodowy a 3 to elektromechanik. i teraz moje pytanie jest takie: co wybrać? który kierunek najlepszy? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi