I tak porównaj hydrogen do kontrastu UVproblem polega na tym że niewielki ubytek trudno znaleźć nawet hydrogenem,

I tak porównaj hydrogen do kontrastu UVproblem polega na tym że niewielki ubytek trudno znaleźć nawet hydrogenem,

Ja tam jestem dupa w tych sprawach ale i tak hydrogen jest kozak jak za te pieniądzeI tak porównaj hydrogen do kontrastu UV![]()
No i wszystko jasneProsze moj parownik.
mój skraplacz wyglądał podobnie, sito panieWłaśnie chciałem powiedzieć że to wygląda jak chłodnicaTen czujnik temperatury wbity w parownik. Co za rozwiazanie. Musze dobrac oringi i w poniedzialek skladam calość do kupy
Automatyczne połączenie postów:
Mysle ze 1 właściciel zaniedbywał filtr kabinowy. Zabity jest dosc brudem i małymi kamyczkami.

Wyprostuj i będzie gitMam jeszcze problem. Z racji ze ciasnota w komorze silnika lekko zagiąłem rurke od nagrzewnicy. Niby dalej srednica zachowana ale czy macie jakis spsob na wyprostowanie tego ? Jak juz zaloze i bedziec cieklo to juz drugi raz to rozbierac sama mysl mnie przeraza
Raczej waz idzie za zagiecie z obejma zaciskowa.
No normalnie tragedia... supermechaniorowi się rurka zagięła i usiadł i się rozpłakał, bo nie wie co ma zrobić...Mam jeszcze problem. Z racji ze ciasnota w komorze silnika lekko zagiąłem rurke od nagrzewnicy. Niby dalej srednica zachowana ale czy macie jakis spsob na wyprostowanie tego ? Jak juz zaloze i bedziec cieklo to juz drugi raz to rozbierac sama mysl mnie przeraza
Raczej waz idzie za zagiecie z obejma zaciskowa.
Załamka... takie to teraz mechaniory...