Witam kolegów.
Mam pytanie dotyczące pomy w samochodzie Peugeot 308. Facet jeździł dłuższy czas na "resztkach" płynu i w pewnym momencie komputer wywalił awarię. Diagnostyka pokazuje awarię pompy.
Ale co ciekawe, płyn został dolany, klient jeździ, płyn ubywa. Nie wiem czy wołać go na wymianę, czy może błąd jest gdzieś indziej.
Nie chciałbym wymienić pompy żeby potem okazało się, że to problemu nie rozwiązało.
Oferuję kompleksową usługę regeneracji/naprawy zbiorników AdBlue
Jeśli masz problemy z systemem AdBlue, oferuję diagnozę i naprawę całego układu oczyszczania spalin. W razie jakichkolwiek problemów, zawsze możesz się ze mną skontaktować.
Moja usługa obejmuje:
• Diagnozę systemu AdBlue w celu zidentyfikowania źródła problemu.
• Regenerację zbiornika AdBlue, wykorzystując najskuteczniejsze i najtrwalsze metody.
• Czyszczenie zbiornika, wymianę uszkodzonych części oraz dokładne sprawdzenie systemu, aby upewnić się, że wszystko działa poprawnie.
Jeśli masz problemy z AdBlue, takie jak:
• Niemożliwość rozruchu silnika za 1000 km
• Błędy na desce rozdzielczej lub kontrolki "SERVICE" lub "ADBLUE"
• Kody błędów: P20DE, P20DF, P20E0, P20E1, P20E2, P229F, P22A2, P22A3, P22A4, P22A5, B10BD, B10BE, B10BF, B10C0, U05A308, U05A387
Pierwszych kilku klientów z grupy dostanie mega rabat!
Regeneracja samego zbiornika oraz regeneracja zbiornika wraz z demontażem, montażem oraz adaptacją komputerową są dostępne.
Potwierdzeniem mojej profesjonalnej pracy są liczne pozytywne opinie moich klientów. Dodatkowo, pracuję również w weekendy i święta, aby zapewnić każdemu dogodny termin do wyboru.
Wybierając moją usługę, masz pewność, że Twoje problemy zostaną rozwiązane szybko, skutecznie i taniej niż zakup nowego zbiornika.
Skontaktuj się ze mną już dzisiaj, aby umówić się na regenerację Twojego zbiornika AdBlue i cieszyć się bezpiecznym i niezawodnym działaniem Twojego samochodu.
Numer telefonu: 691 xxx xxx