pawcar
SuperMechanior
W UK było paliwo
w europie będzie ad blue...
I co to znaczy wstrzymana produkcja bo się nie opłaca ?!
w europie będzie ad blue...I co to znaczy wstrzymana produkcja bo się nie opłaca ?!
w europie będzie ad blue...Czy uszkodzi pompę to zależy co ostatnio piłeś w sobotę rano tobym nie zalewał chyba że ktoś w sobotę pracuje to może piątek na offieZasadniczo adblue to jest mocznik, ktoś kiedyś próbował nasikać do zbiornika zamiast lać adblue? Pompy nie uszkodzi bo membrany lasują się od produktów ropopochodnych

,nie bede sie zabijał o zakup
Dobrze że to pokazałeś, następnym razem się przydaPolecam dla relaksu jak adblue zabraknie
Twoja ostatnia szansa na zakup ode mnie audi nr3, cena 2000 zł bez marudzeniaAdblue, kolejny powód do wymiany złomu za kilkadziesiąt tysięcy na porządny samochód za 1000zł![]()
dziś przyjeżdża do mnie na lawecie audi nr4 na klamot
poza kosztami rejestracji wypadałoby mienić rozrząd i wiskozWezmę bez marudzenia jak przerobisz na kombi, zrobisz swap na chociaż 1.8 lpg, ew. klekot, zmienisz na manual i zarejestrujesz, inaczej niezależnie od ceny po prostu nie spełni podstawowych wymagańTwoja ostatnia szansa na zakup ode mnie audi nr3, cena 2000 zł bez marudzeniadziś przyjeżdża do mnie na lawecie audi nr4 na klamot
poza kosztami rejestracji wypadałoby mienić rozrząd i wiskoz

Wszystko jest do dogadania tylko kwestia kwotyTo jeszcze lpg, rejestracja i zaczynam szukac podwozki do Poznania![]()