Delphi / Autocom 2013.R3 Darmowe Aktywacje
Witam wszystkich członków
tutaj można poprosić o aktywację Autocom 2013,3 samochodów osobowych i ciężarówek
Proszę wstawić wygenerowany plik FileActyvation oraz info jak a wersja (Autocom -Delphi) oraz podać S/N
ProszęWitam
QBGIGRITVACE
100251
wersja autocom
Proszę100251
QBGIGRITVACE
dziękuję z góry
Witam
sorry ale uczę instalacji i błędne dane chyba wprowadzam bo nie che mi sie połączyć
30250
OLLGDVQTQBLU
dziękuję za pomoc
Witam. Wiem ze to nudne ale poprosze rowniez o aktywacje,po 3 wieczorach prob poddaje sie Autocom 100251 QBGIGRITVACE
prosze sprawdzic czy zainstalowana wersja jest wazna dla typu posiadanego VCI-taki komunikat mi wyskakuje i dalej lipa
co ciekawe na urzadzeniu mam zupelnie inny klucz niz na plycie, :OUQFPFEBUHBK
Proszętez prosze o pomoc w aktywacju
Witam, proszę o aktywację ;
delphi 2013 rev.3
SN: 100251
klucz: EGDFZJFAVQED
nazwa urządz.: DS150E (new vci)
wersja oprogr. 2.13.r3
Dzięki.
sprobujmy raz jeszcze jesli mozna,odinstalowalem wszystko cc cleanerem,wrzucilem od nowa,numerki sie zgadzaja{oprocz tych na urzadzeniu ale o tym potem} klucz:QBGIGRITVACE ,serial:100251 , urzadzenie :AUTOCOM CDP+ wersja2013.3-to wszystko mam na plycie a na obudowie urzadzenia :CDP+serial(new vci) 100251 OUQFPFEBUHBK a dla ciezarowek VIREPDBEQCSR oczywiscie autocom,instaluje z plyty dlatego trzymam sie tych pierwszych danych, sprobujmy uruchomic to chinskie dziadostwo,moze sprzedawca tylko pomylil naklejki (ktore zreszta sam naklejalem bo byly luzem w pudelku), z gory dziekuje
sorry ,przez przypadek puscilem aktywacje dwa razy
Witam
może tym razem mi się uda
100251
OSIFKCIGBOCT
wersja 2013.1
pozdrawiam