spróbuj ponownie lub napisz jaki masz błądhmm
Oba pliki nie chcą działać ... wywala błąd
Przy aktywacji i i zaznaczeniu Twojego pliku aktywacji wywala błąd:spróbuj ponownie lub napisz jaki masz błąd
A jaka poprawke sciagneles ? Bo pliki przeszły poprawnie aktywacjePrzy aktywacji i i zaznaczeniu Twojego pliku aktywacji wywala błąd:
Operacja zakończona niepowodzeniem. Proszę sprawdzić, czy zainstalowana wersja jest ważna dla typu posiadanego VCI
W związku z tym czy da się z tym coś zrobić, czy szybciej będzie zaorać wszystko i zainstalować jeszcze raz bez włączania dostępu do internetu i ściągnięcia poprawek?
Czy przy ponownej instalacji mogę użyć do aktywacji plików pierwotnie przygotowanych przez Ciebie ?
Muszę dziś uruchomić choć wersję Truck. Sprzęt ma jechać jutro w trasę ......
No to teraz wszystko jasneNie wiem jak to sprawdzić. Coś mi się wydaje, że instalowało się 2013.3.3 ale nie jestem pewny.
Aktualizacja sciągnęła się po podłączeniu do internetu.
Edit:
W pliku isu.xml znalazłem coś takiego:
<version number="2.13.3.3"/>
<version number="2.13.3.2"/>
<version number="2.13.3.1"/>
<version number="2.13.3"/></isu>

No to teraz wszystko jasne
To daj ponownie patch i na nowo wygeneruj plik fileactivation (stare usuń)
teraz pójdzieOk zrobiłem. Sprawdźmy najpierw wersję Truck. Załączam nowy plik
Truck uruchimiłem. Dzięki !!teraz pójdzie

teraz pójdzie
Wersja Cars wywala ten sam błąd: Operacja zakończona niepowodzeniem. Proszę sprawdzić czy zainstalowana wersja ważna jest dla typu VCI.
sprawdżWersja Cars wywala ten sam błąd: Operacja zakończona niepowodzeniem. Proszę sprawdzić czy zainstalowana wersja ważna jest dla typu VCI.
Skopiowałem ponownie Patch i wygenerowałem plik ponownie. Może gdzieś się pomyliłem. Plik w załączeniu
Ok uruchomiło sięsprawdż

Rozumiem.Wiecej nie pobierze tylko będzie wyświetlać info o nowej wersji
Kurde radość przedwczesna. Po podpięciu do auta muszę zmienić licencje bo mój vci ma inne numery.Wiecej nie pobierze tylko będzie wyświetlać info o nowej wersji
R
Rozumiem.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Kurde radość przedwczesna. Po podpięciu do auta muszę zmienić licencje bo mój vci ma inne numery.
Jeszcze raz poproszę o aktywacje
s/n 44444
key: WWLPRUBBITJT
plik poniżej
TestujWitam.
Proszę o aktywację.
Pozdrawiam.
S/n: 100251