• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Alldata online zakup grupowy

kris0075

Uczestnik
Punktów
0
Jakie języki tam są?

Od kilku dni testuję Alldatę online i jestem miło zaskoczony, bardzo dobre uzupełnienie Autodaty i HGS'a.
Chciałbym zakupić dostęp na rok czasu na kilka stanowisk.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę odezwać się na priv wtedy będę mógł napisać koszt takiego abonamentu jak będę wiedział ile jest chętnych.
Na pewno chciałbym zejść z ceną na mniej więcej 750-900zł/rok.
Czesc jestem zainteresowany

witam ktos chetny do zlozenia sie hgs hella 690funtow na rok 2 stanowiska wersja eu po angielsku

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
Ktoś chętny zmontować się na alldate? 900 euro rocznie do podziału na ilość uczestników plus 200 euro rocznie każde stanowisko

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
113
Miasto
Świdnica
jest to kwota netto, jak ktoś jest zaintereoswany to zapraszam do siebie, dla jednego stanowiska 2k pln/rok im więcej tym schodzimy z ceną.

rajauto

Początkujący
Punktów
0
Czesc jestem zainteresowany

witam ktos chetny do zlozenia sie hgs hella 690funtow na rok 2 stanowiska wersja eu po angielsku

jest to kwota netto, jak ktoś jest zaintereoswany to zapraszam do siebie, dla jednego stanowiska 2k pln/rok im więcej tym schodzimy z ceną.
No to czekamy na jeszcze dwie propozycje i ja jestem otwarty.

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
Rozmawiałem z panią z all daty, po nowym roku cena wzrośnie o kilkaset euro, testowałem to, tylko język angielski auta Porsche, bmw i jakieś inne premium trzeba pisać request z pytaniem o to co chcemy zobaczyć w dokumentacji i dosyłają w ciągu kilkunastu minut. Prosiłem o dane do Porsche z 2024 roku i przysłali mi wszystko łącznie z rozrządem i momentami i rozpiską instalacji także program premium

rajauto

Początkujący
Punktów
0
Rozmawiałem z panią z all daty, po nowym roku cena wzrośnie o kilkaset euro, testowałem to, tylko język angielski auta Porsche, bmw i jakieś inne premium trzeba pisać request z pytaniem o to co chcemy zobaczyć w dokumentacji i dosyłają w ciągu kilkunastu minut. Prosiłem o dane do Porsche z 2024 roku i przysłali mi wszystko łącznie z rozrządem i momentami i rozpiską instalacji także program premium
Widziałeś co napisał Corel?

rajauto

Początkujący
Punktów
0
Ja

Ja się piszę - daj znać co jak i ile hajsu dokładnie ?
Im więcej osób bedzie tym taniej,ha bym proponował jakąś grupę chętnych stworzyć np na messengerze, bo tutaj to młyn zaraz może być ;) co Wy na to?

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
824
Miasto
Gdańsk
Tez zastanawiam się zamiast autodaty. Ilu jest na też chwilę chętnych??

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
Corel może załóż konferencję na whatsapp przesłałem ci mój numer telefonu na priv, jeden kolega od nas z forum też jest zainteresowany także z tego co widzę to już mamy 4/5 osob

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
113
Miasto
Świdnica
Dobra, dzisiaj przysiądę i zrobię grupę na WhatsApp, ktoś jeszcze zainteresowany to podsyłać numer na pw

mrqq

Bywalec
Punktów
11
hej. tez poszukuje stanowiska na alldate ,autodate lub haynesa.
Jakby ktoś miał wolne to najlepiej na kontakt na tel. 605 28 28 26

azauto

Początkujący
Punktów
0
W grudniu utworzyła się grupa i zabrakło dla mnie miejsca więc ponawiam temat. Zbieramy 5 osób i działamy

1. mrqq
2. Krasustop
3. azauto

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
663
Miasto
WLKP
Na który program zbierasz grupe.