• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Antena samochodowa

Waldemarek1974

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Zabrze
Witam Napisze mi ktoś w jaki sposób zdemontować antenę samochodową w Kia shuma ? Obudowy od środka bagażnika nie da rady odkręcić a z zewnątrz odkręca się tylko mocowanie górne i anteny w żaden sposób nie można wyciągnąć jakby ktoś mógł wrzucić jakiś filmik pomocniczy z góry dzięki.

kubowski

Gaduła
Punktów
2
Miasto
Białystok
wybacz kolego szczerość skoro sarkazmu nie umiesz odczytać ...
demontaż tej anteny jest prosty jak nic, wystarczy odrobina dobrych chęci ze strony osoby operującej narzędziami i "rencyma"
skoro nie umiesz odpiąć kilku spinek to kto ci "via internety" ma pomóc ????

Waldemarek1974

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Zabrze
wybacz kolego szczerość skoro sarkazmu nie umiesz odczytać ...
demontaż tej anteny jest prosty jak nic, wystarczy odrobina dobrych chęci ze strony osoby operującej narzędziami i "rencyma"
skoro nie umiesz odpiąć kilku spinek to kto ci "via internety" ma pomóc ????
Spinki to masz może w swoim aucie,bo ja tutaj żadnych spinek nie widzę ;)

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
Jak chodziłem do technikum to znajomy miał dużego Fiata, a w nim zamontowane radio Safari 5. To było coś koło... 96-97... Coś jakoś tak....
To była jeszcze era Poloneza i Kredensa, ale radia mieliśmy już kasetowe i na miękkiej automatyce.
Którejś nocy znajomek miał włam do Fiata. Złodziej wymontował radio i............ zostawił na siedzeniu. Prawdopodobnie w ferworze walki nie zwrócił uwagi co demontuje i połapał się dopiero po skończonej robocie....
Safari 5 teraz jest więcej warte niż wtedy.....

Do góry Bottom