• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi 80 B4 2.0E 115KM ABK przepływomierz

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
Przedmiotem sprzedaży jest przepływomierz powietrza do Audi 80 B4 z silnikiem 2.0 benzyna na wielopunktowym wtrysku ABK i podobne..
Przepływomierz jest oryginalny BOSCH w idealnym stanie . Pochodzi z auta z Niemiec nie widział gazu LPG klapka w środku nigdzie nie ociera
Przepływomierz sprawdzony , wyjęty ze sprawnego auta .
Zachęcam do zakupu u mnie - udzielam gwarancji rozruchowej na sprawność przedmiotu .Gwarancja nie dotyczy klapki (wystrzał gazu).

waldip51

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Drawsko Pomorskie
Przedmiotem sprzedaży jest przepływomierz powietrza do Audi 80 B4 z silnikiem 2.0 benzyna na wielopunktowym wtrysku ABK i podobne..
Przepływomierz jest oryginalny BOSCH w idealnym stanie . Pochodzi z auta z Niemiec nie widział gazu LPG klapka w środku nigdzie nie ociera
Przepływomierz sprawdzony , wyjęty ze sprawnego auta .
Zachęcam do zakupu u mnie - udzielam gwarancji rozruchowej na sprawność przedmiotu .Gwarancja nie dotyczy klapki (wystrzał gazu).
Witam ,interesuje mnie przepływomierz do Audi silnik 2,0 ABK,przy prawidłowym ustawieniu zapłonu wymianie świec przewodów kopułki i palca na wolnych obrotach pracuje super po dodaniu gazu brak mocy.Jak przestawia zapłon to jeździ ale jak na ten silnik to za mało ma mocy.Proszę o cenę tego przepływomierza a może i jakąś podpowiedź co mogę jeszcze zrobić nadmieniam że nie jeżdżę na gazie .Pozdrawiam waldip51.

Do góry Bottom