• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AUDI A6 C6 3.0 TDI ALLORD 2006 ROK

Motoborys

Początkujący
Punktów
0
Witam mam problem z audi a6 c6 3.0 tdi Allroad z roku 2006 podczas jazdy auto z gasło i niechce odpoalic podpięcie kostki obd pokazało się niskie ciśnienie paliwa mial może ktoś taki problem i podzieli się informacja auto stoi u mechanika i drugi dzień szukają
Automatyczne połączenie postów:

Witam mam problem z audi a6 c6 3.0 tdi Allroad z roku 2006 podczas jazdy auto z gasło i niechce odpoalic podpięcie kostki obd pokazało się niskie ciśnienie paliwa mial może ktoś taki problem i podzieli się informacja auto stoi u mechanika i drugi dzień szukają
I auto nie odpala

Motoborys

Początkujący
Punktów
0
Napisalem czy ktoś miał taki przypadek a jeśli nie potrafisz czytać to nie moja sprawa ty tez nie pomagasz wiec po co tu jesteś czy naprawdę te forum posiada takich idiotow zwracam się o pomoc a nie jakieś pisanie z idiotami co posiada opla Astrę 1,4 benzyna w LPG

I auto nie odpala

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ostatnia edycja:

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
Wielokrotnie . Możesz po kolei wymieniać , filtr paliwa , pompa w baku , pompa cr , wtryskiwacze , sterownik silnika . Coś na pewno zadziała .
PS.: Może pora utworzyć nowy dział na forum dla "szczawików" (osoby z mniej niż 20 postów) by odsiać osoby które przychodzą po darmowe wróżbictwo od pana Macieja .

Ostatnia edycja:

Motoborys

Początkujący
Punktów
0
Wtryskiwacze wszystkie wymieniłem na nowe w kwietniu istnieje możliwość ze by któryś padł???

Wielokrotnie . Możesz po kolei wymieniać , filtr paliwa , pompa w baku , pompa cr , wtryskiwacze , sterownik silnika . Coś na pewno zadziała .
PS.: Może pora utworzyć nowy dział na forum dla "szczawików" (osoby z mniej niż 20 postów) by odsiać osoby które przychodzą po darmowe wróżbictwo od pana Macieja .
Wtryskiwacze wymieniłem na nowe w kwietniu istnieje możliwość ze by któryś padł????

Motoborys

Początkujący
Punktów
0
To ten twój mechanior nie potrafi zdiagnozować wtrysku ?:)
Czy to raczej ty się nazywasz tym mechanikiem i nie masz pojęcia o pojęciu i próbujesz coś udrutować ?:)
Niejestem żadnym mechaniorem tak jak i ty i każdy w mojej sytuacji by pisal na forum z takim zapytaniem czy ktoś miał taką sytulacie z mojej strony wszystko dziwie się jeśli niejestes wstanie pomoc lub nie miałeś takiego przypadku po prostu rada na przyszłość nie kometuj

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Nie ty mi będziesz mówił co mam robić, a co nie :bored:
Niejestem żadnym mechaniorem tak jak i ty i każdy w mojej sytuacji by pisal na forum z takim zapytaniem czy ktoś miał taką sytulacie
Czyli biedaku wypstrykałeś się z kapusty na furę, bo chciałeś przyszpanować na wsi, a teraz nie masz na jej utrzymanie i dziadujesz, drutując sam i żebrząc po forach...:)
To nie wymyślaj łzawych bajeczek o mechanikach co nie potrafią zdiagnozować problemu przez dwa dni...:)

Motoborys

Początkujący
Punktów
0
Jak bym się wypstrykal z pieniędzy to bym jej nie naprawiał i tez nie mieszkam nawsi tylko w cylizowanym mieście niż ty bo teraz siedzisz na dachu swojego drewnianego garażu i hejtujesz a jeszcze ci coś powiem ze bys mogl spokojnie w nocy spać to za Car audio dałem 4tys i w końcu zejdź z tego dachu bo deski nie wytrzymają NIEJESTES WSTANIE POMUC NIEPISZ

A podrugie mam sentyment do marki audi i czy będzie kosztowała naprawa 2 lub 8 tys to naprawie bo jest tego ta marka warta

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A co to jest ?:) może to ,,pomÓc,, ?:)
Jak bym się wypstrykal z pieniędzy to bym jej nie naprawiał i tez nie mieszkam nawsi tylko w cylizowanym mieście niż ty bo teraz siedzisz na dachu swojego drewnianego garażu i hejtujesz a jeszcze ci coś powiem ze bys mogl spokojnie w nocy spać to za Car audio dałem 4tys i w końcu zejdź z tego dachu bo deski nie wytrzymają NIEJESTES WSTANIE POMUC NIEPISZ

A podrugie mam sentyment do marki audi i czy będzie kosztowała naprawa 2 lub 8 tys to naprawie bo jest tego ta marka warta
Uuu... paniczowi chyba się z rana lekko podniosło ciśnienie...:)
Tylko się nie rozpłacz z tej złości...:)

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
Ja mam 5 samochodów w rodzinie i żadnego nie naprawiam tylko zlecam to firmą zewnętrznym szkoda mi czasu . Wolę czesać kasę na klientach w tym czasie .

tomalo2222

Początkujący
Punktów
0

I auto nie odpala
Sprawdz pasek na pompie paliwa tam jest poąpa wysokiego ciśnienia jak zjedzie zęby to nie daje ciśnienia

Do góry Bottom