• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi a6c6 3.0tdi asb ustawienie wałków rozrządu

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
miałem ostatnio b6 na diagnostykę. co włączyłem zapłon to Zenek ryczał na ponad połowę głośności. przyciszyłem czy wyłączyłem a to pieprzone radio po włączeniu zapłonu na nowo.... skróciło mi to życie pewnie więcej niż paczka fajek

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
noo, też to kocham. wsiadasz do auta i na dzień dobry radio na fuul i nawiewy na maksa prosto w ryj.
...gdzie to się wyłącza?!

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
rolnikowozy są świetne. w chodząc do środka można poznać 20 letnią historię rolnictwa. jak wytrzepałem raz wycieraczkę to po paru dniach zaczęło coś wyrastać, ale nawet znajomy botanik nie był pewny czy po jakimś czasie to coś nie zacznie dusić gołębi lub kota mi nie zeżre.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Zamiast się zajmować botanika oraz pieśniami ludowym, pomóżcie typowi, albo chociaż łapke w górę i subskrypcję jakąś dajcie ...

Dochodzę do wniosku, że sabotaże się nasilają, bo nie może być aż tyle "takich" ludzi ...

A takie tematy się mnożą na potęgę.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Łażą dekle z kagańcami na ryjach i z niedotlenienia pada im na łby...:)

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Jan nie potrzebuje, autorowi się przyda.

Dla mnie to te łapki można sobie w ten tego wsadzić i zrobić sobie fisting party :D if you now what I mean.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Dla mnie to te łapki można sobie w ten tego wsadzić i zrobić sobie fisting party :D if you now what I mean.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
co z was za ludzie. artur prosi o łapki a wy co.
pomószta mu.
Niniejszym wnosze o łapki dla artura właściela ałdi 3.0tdi.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No tak gość se kupił konia, a teraz nie ma na paszę... i drutuje tak aby mu ten koń nie zdechł...:)

vwvzzz

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Betonów
Elita strony, mechanicy, zawod w sumie zaufania publicznego. A drwiny z kogoś sobie urzadzaja. Zachowujecie sie jak plebs. Jak znienawidzona przez krula jarosława tak zwana chołota czy inny gorszy sort. Nie mozna by tak odrobinę kulturalniej. Wiedzę macie! Pieniadze też. Ale po co ta słoma w butach. W naszym Kraju swoj swojego by zjadl jak by sie dalo zarobic. Co z was za ludzie.

Ostatnia edycja:

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Hola hola !

Pierwszy mój post był bez ironii i podtekstów. Wyraźnie miał facet napisane na co zwrócić uwagę, a co zrobił ? Wyskoczył z japą i bólem odbytu. Więc sorry, kto tutaj jest kim ?

Przy okazji :

Wiedzy nie przekażesz w 3 postach. Jeżeli chcesz tak bardzo pomagać to napisz mu krok po kroku co trzeba i jak zrobić. Droga wolna.

Są rzeczy, które owszem można ogarnąć przez forum i masa ludzi z pełną kulturą zakłada takie tematy. Wtedy aż miło w ramach wolnego czasu komuś pomóc, tak po ludzku.

Z drugiej strony masz też takich jak tutaj, nie dość, że nie wie co chce, podstaw brak, to jeszcze obrażony na cały świat, ze nikt mu filmiku na YT nie nagrał...

No sorry.

Za jakiś czas będą ludzie szukać filmiku na YT jak sobie dupę podetrzeć i to nie tylko szkłem...

Pozdrawiam

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
sumienie mnie ruszyło, pomogę:
postaraj sie delikatnie zdjąć pierścienie z tłoków, potem umyj je dokładnie roztworem sody kaustycznej z pastą do zębów a pęknięte sklej precyzyjnie klejem do pękniętych pierścieni znanej firmy cropelka, najtaniej kupisz go na alledro...
panewki i korbowody pozamieniaj miejscami i poczekaj aż się ułożą. tłoki namocz w roztworze ropy z dodatkiem kwasku cytrynowego w proporcji 1:8, dla pewności dodaj 100gram rundopu. poczekaj dwa dni aż sie ułożą i odpalaj motor, tylko nie szybko, tak z wyczuciem go odpalaj.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
jakie złotko?
to ma być zrobione jak należy a nie jakaś fuszerka ze złotkiem.
złotko to se można do pastucha wkładać a nie do audi

vwvzzz

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Betonów
Kożystajonc z okazji co bym nie zakladal nowego postu to mam pytanko czy morzna z powodzeniem zastonpić ten tłok denbowym bo dziatka sonsiat w Prl taki wsadzil do dórzego fjata i na gielde dojehal i udalo mu siem szypko szpszedać ałto. Prosz o szypkom otpowjeć

Samohut to oczywizcie jedyna słuszna marka BWM stare te e93 albo e39 nie znam siem.

Załączniki

• IMG_20200815_135751.jpg
    IMG_20200815_135751.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 26
Do góry Bottom