• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi Concert na RNS-D

gieksa1944

Początkujący
Punktów
0
Witam

Chciałbym zmienić radio w audi a4 b7,
aktualnie posiadam radio Audi Concert a mam już kupione radio RNS-D Audi Navigation Plus.
Podejmował się już ktoś takiej operacji ?

Pozdrawiam

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Rns-d nie ma już aktualizacji map to chyba kiepski pomysł... Ja miałem przez chwile 5 lat temu w A6 C5 a później założyłem Rns E i wtedy już to fajnie latało i są aktualizacje map chociaż...

gieksa1944

Początkujący
Punktów
0
kupiłem auto z rozlanym wyświetlaczem i sprzedający dołożył mi rns-d

Rns-d nie ma już aktualizacji map to chyba kiepski pomysł... Ja miałem przez chwile 5 lat temu w A6 C5 a później założyłem Rns E i wtedy już to fajnie latało i są aktualizacje map chociaż...

no wiem że rns-e fajne ale cena powala ...

gieksa1944

Początkujący
Punktów
0
no właśnie to mnie najbardziej dobija bo z tego co na razie się dowiedziałem to będą potrzebne jakieś przejściówki tunel 2 din

w sumie na nawigacji aż tak mi nie zależy, i tak jeżdzę na mapach google cały czas bo według mnie są najlepsze jedyne czego mi tam brakuję to ograniczenia prędkości

BLIZNA

Bywalec
Punktów
4
Miasto
PKL
W A4 B7 potrzebujesz kosz 2din, panel klimatronika, ramka biegów itp - zmieniasz praktycznie cały tunel bo kazda część ma inne wymiary przy 2din

gieksa1944

Początkujący
Punktów
0
dzięki Panowie za pomoc, muszę się chyba zastanowić czy jest to warte zachodu takie przełożenie

Pozdrawiam

BLIZNA

Bywalec
Punktów
4
Miasto
PKL
na ogół wszystkie graty około 500zł wychodzą , jak poszukasz to taniej też znajdziesz
a i z A4 b6 nie bierz bo szybko się plastiki wycierają

Do góry Bottom