• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autel maxi ap200

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Witam. Ktoś używa tego sprzętu? Jakie wasze opinie na ten temat. Na allegro jest po 250zl za sztuke. Na aliexpress 205zl. Trzeba uważać na numery skanerów. Nie zaktualizowac do 1.05. Zastanawiam się czy opłaca sie pomóc mlodym Januszom i opublikować tu metody aktualizacji wszystkich marek o wadze 20gb. Prężni mlodzi rosyjscy Janusze hetnie pomagają na calym świecie. Warte to do pracy?

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Też się nad tym zastanawiałem ale narazie odpuściłem. Dla mnie to taka zabawka do odczytu błędów. Do warsztatu bym chyba nie wziął.

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
W sumie masz rację. Za 250 jak masz wszystkie marki to może i warto ale jak mam wydać ponad 1000zl na przerobionego to warto się zastanowić. Tylko ciekawi mnie stabilność i funkcjonalność tego urządzenia

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
uzywam , szybki , odczyt bdb , na poczatek przygody z diagnostyka jak znalazl

melas

SuperMechanior
Punktów
60
Miasto
WRZEŚNIA
Kupiłem na amazon legal. Do szybkiej diagnozy super sprawa wtykasz telefon pyk i jedziesz. Szybki odczyt błędów z wszystkich modułów jak i kasowanie też jeden klik i lecimy po Wszystkich modułach. Odczyt parametrów ok. Jedyny mankament to było 15$za marketing na rok A teraz 23$ dziady zrobiły. No i trzepie w miarę Nowe auta przez to kupiłem podjeżdża 18 19 rok i niema czym. Ale tylko diagnoza pelna po wykupie marki na rok. OBD wszystkie ale wiadomo tylko silnik. Adaptacje kodowania zapomnij coś tam ma ale nic mi jeszcze nie ruszyło

Za markę A nie marketing jak sugeruje tel.

mazi0000

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
123
Miasto
Katowice
Idzie tym zrobić iveco ? Głównie błędy i parametry. Mój pdl nie ma iveco , a gutmanna mam starego.

Punktów
0
Miasto
losice
Witam. Ktoś używa tego sprzętu? Jakie wasze opinie na ten temat. Na allegro jest po 250zl za sztuke. Na aliexpress 205zl. Trzeba uważać na numery skanerów. Nie zaktualizowac do 1.05. Zastanawiam się czy opłaca sie pomóc mlodym Januszom i opublikować tu metody aktualizacji wszystkich marek o wadze 20gb. Prężni mlodzi rosyjscy Janusze hetnie pomagają na calym świecie. Warte to do pracy?

Witam.Dałbyś ten opis dla młodego Janusza z pod Siedlec. Do ap200. Pls.

Iredo

SuperMechanior
Punktów
72
Taka ciekawostka
Launch x431 pro też nie ma iveco w spisie

gmc003

Nowy
Punktów
0

Czy masz może nadal kontakt do tego gościa dla młodego Janusza? ;)

maniakaut

Bywalec
Punktów
5
Myślę o AP200 stock-owym pod Kia lub przerabianym:

Fabek

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
Warsaw
Mam takiego ap200 odblokowane wszystko, jak ktos potrzebuje na szybko odczyt/kasowanie bledow + proste czynnosci typu kasowanie inspakcji / wypalanie dpf to polecam. Sporo aut podłączyłem, różne marki, nawet audi z '96 ogarnał.

Rybka4081

Początkujący
Punktów
0
Mam takiego ap200 odblokowane wszystko, jak ktos potrzebuje na szybko odczyt/kasowanie bledow + proste czynnosci typu kasowanie inspakcji / wypalanie dpf to polecam. Sporo aut podłączyłem, różne marki, nawet audi z '96 ogarnał.
Witam, byłbym zainteresowany instrukcją odblokowania sprzętu

Do góry Bottom