• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autel MAXIdas DS808ts

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Dzwoniłem do AP i rozmawiałem z gościem z działu wyposażenia warsztatów. Chciałem dopytać o pewne szczegóły dotyczące DS808TS. Facet pyta mnie dlaczego autel? Ja mu odpowiadam że interesuje mnie taki a taki model i jestem praktycznie zdecydowany na zakup tylko chętnie bym przetestował. Gość na to że nie chce mnie wyprowadzać z błędu co do zakupu tego autela (stwierdzenie że jestem w błędzie) i że są lepsze, mocno zachwalał FCAR F7S lub wersje pro.
Używał ktoś tego Fcara? Jakieś opinie? F7S pro kusi pass tru w przystępnej cenie.
Pytanie czy te pass tru działa tak jak powinno i jak długo będzie wsparcie dla pass tru.

Adam Gmail

SuperMechanior
Punktów
23
Dzwoniłem do AP i rozmawiałem z gościem z działu wyposażenia warsztatów. Chciałem dopytać o pewne szczegóły dotyczące DS808TS. Facet pyta mnie dlaczego autel? Ja mu odpowiadam że interesuje mnie taki a taki model i jestem praktycznie zdecydowany na zakup tylko chętnie bym przetestował. Gość na to że nie chce mnie wyprowadzać z błędu co do zakupu tego autela (stwierdzenie że jestem w błędzie) i że są lepsze, mocno zachwalał FCAR F7S lub wersje pro.
Używał ktoś tego Fcara? Jakieś opinie? F7S pro kusi pass tru w przystępnej cenie.
Pytanie czy te pass tru działa tak jak powinno i jak długo będzie wsparcie dla pass tru.
A może odpowiedź jest bardzo prosta. Odradzał Ci Autela bo nie mają na tym interesu :)
Poczytaj na forum opinie ludzi którzy używają Autela serii DS czy MS to nie będziesz miał wątpliwości. Na tym poziomie cenowym DS808 TS daje spore możliwości. Oczywiście bez Pass Thru - do tego musisz mieć MS908 S PRO ale to juz zupełnie inne kasa niz DS808TS.

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Czym się różni ts ? Mój jest bez tego. Ile ci ap zaproponował ? Na testy raczej nie dostaniesz, trzeba go zarejestrować żeby działał

Darom GL

Uczestnik
Punktów
4
A używa ktoś tego Fcar?,bo też się nim zainteresowałam, podobno dużo lepiej przetłumaczony niż Autel i cena też dobra.

Do góry Bottom