• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto dla kobiety

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Zboczenie zawodowe:p W stosunku do busa może nieduży, ale w stosunku do polówki to już raczej tak. Poza tym nie mieści się w limicie cenowym:)

Gattino

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Warszawa
wiesz synu dzisiaj zarysowałam 10 samochodów na parkingu.

Przyznała mi się, że na początku brama była dla niej za szeroka jak dla Corsy i stąd ta wielka rysa do żywej blachy :)

Duży to jest VW t5 lub Transit w longu.

Oj Transit, Transit... Mam z nim niemiłe wspomnienia, bo zawsze mnie zastawia na parkingu. I 5 innych osób. hehe. I tylko z tym mi się kojarzy to auto.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Powiem Tobie że ta polówka z allegro mimo swojego wieku wygląda ciekawie i nie ma jakiś bzdurnych opisów w stylu rewelacyjny stan, igła, itd.

Polecam zainwestowanie dla mamy w jakiś tani czujnik cofania - tylko żeby nie opierała się zawsze na tym czujniku:p

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
I jak tam trudne wybory?:) Już mam się bać jeździć bo lubuskim?:)

Gattino

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Warszawa
Jak na razie nie ma nic wartego dokładniejszych oględzin. Także przez najbliższy miesiąc jazda po Lubuskiem jest całkowicie bezpieczna :) Aż tak bardzo się nie spieszy z tym autem, więc wyszukuję czegoś co jeździ w miarę stabilnie. Ignoruję połowę jej linków, co wysyła. Arni miał rację z tymi wyborami kobiet, które dotyczą głównie wnętrza i koloru blachy.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Arni to nasz forumowy znawca kobiet:) Wystarczy zobaczyć jak na swoim profilowym zdjęcia kusząco wdziera wzrokiem w duszę każdej kobiety:)

Gattino

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Warszawa
Tej to nigdy nie dogodzisz... :) Ale cały czas próbuję coś znaleźć.

Rozwaliła mnie ostatnio tekstem: "Patrzyłam na ogłoszenia. W niektórych było w opisie, że auto ma rozrząd. To dobrze czy źle? Chyba szybko się psuje, bo często ktoś pisze, że to wymieniał." Gdyby nie to, że to ONA, to pomyślałbym, że to wkrętka :p

Gattino

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Warszawa
hehe... Będzie się chociaż wyróżniać na drodze. I będzie wiadomo, kogo omijać szerokim łukiem :)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Jedno jest pewne auto na 100% będzie sprawdzone z każdej strony:) Od koloru nadwozia po kolor klamek:p

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Wygląda spoko:) Domaluj jakiś znak ostrzegawczy na masce - będę wiedział żeby trzymać się z 1km dalej. A tak naprawdę to niech się sprawuje i mama zawsze dojeżdża bezpiecznie do celu.

Do góry Bottom