• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto dla prezesa do 110-120k zł. Skoda Scala czy coś innego?

carniski1

SuperMechanior
Punktów
-142
Ja tam mam 3 auta ale rozglądam się za jakimś małym elektrykiem w koło komina. Na kupiłem fotowoltaiki a mam poza siecią i sporo nadwyżki.
A wracając do tematu bo przed chwilą mijałem.
Jaguar xj z lat 80. Ale piękne auto. Naprawdę wszyscy się gapili
Chodzi o małego elektryka do jazdy po mieście
@Encore nie spinaj, traktuj typa jak kabaret :D Gość jest odklejony tak, że na początku też nie mogłem czytać jego bredni, a teraz zagryzam popcorn i się śmieje :D
Nie jestem wcale odklejony a jak chcesz się śmiać to się pośmiej

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1801
Miasto
Koszęcin
Ja jestem odklejony. W zeszłym tygodniu przyszło mi zaś pismo z komisji. Pier....ty ale może funkcjonować w społeczeństwie 2 grupa

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
157
Miasto
Rzeszów
Ja tam mam 3 auta ale rozglądam się za jakimś małym elektrykiem w koło komina
Z Mitsubishi jest ciekawe wozidełko, i-MiEV się toto nazywa. U siebie w mieście widuję Peugeota będącego jego kopią, to jak na swoje kształty moim zdaniem nie wygląda jakoś karykaturalnie, nie wstydziłbym się czymś takim jeździć. A w przeciwieństwie od tego gówienka od Renault jeździ trochę więcej niż 40 na godzinę. Jakby mnie było stać, to może bym se nawet kupił, gniazdko w chałupie jest na ścianie, pod firmą to może bym się gdzieś na lewo podpiął i jeżdżenie za pół darmo do roboty. :D
Albo zapolować na klasyka i mieć dwa w jednym - Saxo/106 miały swoją elektryczną wersję, dawno temu nawet widziałem jedną sztukę na OtoMoto.

carniski1

SuperMechanior
Punktów
-142
Nie wiem może jakiś melex jak na elektryka do jazdy po mieście się nada

Do góry Bottom