• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto-Schematy Elektryczne

Pit3city

Nowy
Punktów
0
A jestes pewny że to 2.0 Benzyna? bo system twierdzi że nie było takiego silnika w tym modelu... stąd moja ciekawość o vin

Do 2015 Journey
Hej , wiem że stary post ale chciał bym schematy a nie mogę tego otworzyć, masz może w innym formacie ? Chodzi mnie głównie o schemat instalacji od manetek pry kierownicy do modułu TPMI . Pozdrawiam

honolulu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Klodzko
Witam. Szukam schematu sterownik silnika , skrzynia biegów Opel antara 2007 3.2 benzyna v6
Dziękuje

szary1977

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Krupski Młyn
Za darmo to raczej nikt nie podrzuci bo każdy płaci krocie za takie programy, wiem to po sobie. W programie mam tylko schemat silnika schematu skrzyni nie mam, jak chcesz za darmochę to powinno być w starej autodata.

espas

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Potrzebujesz schematu do swojego auta? Pisz smiało.
Część. Szukam schematu sterownika, osprzętu silnika do Renault Scenic IV generacji z 2018 roku w manualu. Silnik 1,5 dci a sterownik to Continental. Mam w HainesPro schematy ale nijak sie mają do rzeczywistości.

Torx131

Początkujący
Punktów
2
Część potrzebny jest schemat instalacji czujnika poziomu płynu chłodzącego. Peugeot BOXER 2021 2,2HDI 121kW vin: VF3YDCNAU12S54866. Jeden kabel to masa kolor ZIELONY Z CZARNYM PASKIEM drugi NIEBIESKI Z ZIELONYM PASKIEM idzie gdzieś pod konsole. Z góry dzieki za pomoc! SPRAWA DOŚĆ PILNA !!!

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
113
Miasto
Świdnica
Panowie poratuje ktoś informacją gdzie znajdę albo schematem sieci can CITROEN C5 [X7] Tourer, Silnik wysokoprężny 2.0, 120.0kw RHH 2009r vin VF7RWRHHABL502196

AutoStan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RZESZÓW
Witam. Potrzebuję schematu elektrycznego hamulca ręcznego w LAGUNIE III z 2007 r. Spaliło bezpiecznik, przełącznik się nie świeci, a zestaw wskaźników świeci na czerwono i komunikat sprawdź hamulec postojowy! Defekt w zestawie wskaźników - brak komunikacji z komputerem ręcznego. Zdemontowałem ręczny ale potrzebuję sprawdzić elektrykę. Proszę o pomoc!!!

impulsmk

Bywalec
Punktów
20
Miasto
Kielce
Witam. Potrzebuję schematu elektrycznego hamulca ręcznego w LAGUNIE III z 2007 r. Spaliło bezpiecznik, przełącznik się nie świeci, a zestaw wskaźników świeci na czerwono i komunikat sprawdź hamulec postojowy! Defekt w zestawie wskaźników - brak komunikacji z komputerem ręcznego. Zdemontowałem ręczny ale potrzebuję sprawdzić elektrykę. Proszę o pomoc!!!
Zobacz ten schemat.

Załączniki

• Laguna_III-Hamulec postojowy.zip
    51,4 KB · Wyświetleń: 6

AutoStan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RZESZÓW

impulsmk wielkie dzięki. Super schemat. Już działa ale muszę wymienić potencjometr sprzęgła bo często wariuje i bije defektem przelotnym. Wtedy z automatu nie działa tylko z ręki. Wesołych, zdrowych świąt i szczęśliwego nowego roku!!!!​

Car Parts

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lubin
VW New Beetle 1999 r. (po maju).
Proszę o opis pinów licznika.
Poprzedni właściciel / „fachowiec” robił obejścia i wypiął przewody CAN z kostki licznika oraz kilka innych.
Chcę przywrócić instalację do oryginału.
Z góry dziękuję.

jakuza97JT

Nowy
Punktów
0
Witam potrzebuję schemat kostki lampy przedniej do jaguara f-pace SVR 2021r Ful Led

AutoStan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RZESZÓW
Witam. Jeszcze jedna prośba o schemat radia, nawigacji + wyświetlacz do Lali III 2007 r. Pb 2.0 16 V 140 kM. Zestaw Cabasse Tronic navi. DVD. Brak komunikacji (diagnostyki) z mediami. Radio gra, wyświetlacz działa, navi pulta się o płytę DVD której nie mam. Nie chcę grzebać po omacku. I jeszcze do tempomatu bo nie działa
Dzięki. Pozdrawiam.

Załączniki

• Cabasse Tronic.png
    Cabasse Tronic.png
    250,6 KB · Wyświetleń: 2
Do góry Bottom