• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

autocom 2014.1

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Witajcie drodzy mechanicy,
Mam problem z autocomem, zrobilem aktywacje i podczas wlaczania autocoma wyswietla sie blad "can not load vehicle ...". Nie wiem czemu, moze zla instalka? System windows xp, autocom 2013.3 smigal normalnie

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Poradziłem sobie z problemem, otóż była niezgodność z systemem xp, zainstalowałem na 7, zrobiłem kopie i śmiga, lecz pytanie, macie może instalke na ciężarowe?

raban

Początkujący
Punktów
0
Witam,podłącze się do tematu.Chcę zakupić atocoma chciałbym wiedzieć jak mi ogarnie renault mastera?
I może ktoś poleci pewnego sprzedawcę.Z góry dzięki.

raban

Początkujący
Punktów
0
Chcę kupić sprzęt w miarę uniwersalny i wybór padł na autocoma,a że posiadam mastera to chciałem wiedzieć jak sobie radzi z renówkami?

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Nie wiem czy mogę tutaj się podpiąć do tematu lecz mam problem z wlaczaniem autocoma 2014.1. Gdy wlaczam autocoma pokazuje sie komunikat "autocom cars is configuring ..." i tak czekam 10 minut i wlacza sie. Robilem reinstalke usuwalem wszystkie pliki i dalej to samo, zmienilem system z xp na 7 i tez to samo. Czytalem ze nalezy zmienic date ale nie wiem ktora itd

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Nie wiem czy mogę tutaj się podpiąć do tematu lecz mam problem z wlaczaniem autocoma 2014.1. Gdy wlaczam autocoma pokazuje sie komunikat "autocom cars is configuring ..." i tak czekam 10 minut i wlacza sie. Robilem reinstalke usuwalem wszystkie pliki i dalej to samo, zmienilem system z xp na 7 i tez to samo. Czytalem ze nalezy zmienic date ale nie wiem ktora itd
Oj widzę ze kolega ma pod górkę z tym programem :) jak nie jedno to drugie. Rozwiazania widze tylko takie:
1.słaby laptop (zbyt obciazony system poprzez aplikacje uruchamiane w tle) - wyczyść system z niepotrzebnego badziewia
2. nakładka od chińskich przyjaciół -zmien nakładkę na sprawdzoną. Po namiar napisz na pw.

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Nie chodzi o chinskich przyjaciol jak to ujales, sam program ma jakis problem chyba z zapisem konfiguracji autocoma przy pierwszym wlaczeniu aplikacji.

thekip

SuperMechanior
Punktów
16
czytaj co kolega pisze masz wersje od ryżowych 2014.1 a wiekszosc używa 21014.2 albo zainstaluj 2013.3 jak ci dziala dobrze

Duniek

Początkujący
Punktów
0
Z masterem daje rade bez problemu

autocom2013.3

Gaduła
Punktów
36
Miasto
Kraków
Masz jakąś lipną instalkę. Na xp to bym się nie dziwił, że nie działa ale na 7? Siódemka jest bardziej stabilna od xp.

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
podziwiam za odwage albo głupote tak sie rozpisujecie pięknie ,,,,,,a kilka osób za taki proceder w polsce juz siedzi

olmar

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
norwegia
wiem ze swoim postem psuje ci rynek ,,, ale niech koledzy znaja drugą strone medalu,,,
jak masz ryżowca to dyskretnie.... i morda w kubeł bo jest to scigane już w Polsce
a sprawe znam z Turku w wielkopolsce sie działo ,,,,
dla dobra forum prosze administratora o usunięcie tematów Autocom CDP / CDP+ / CDP PRO / TCS / TCS PRO / BLACK TCS / Delphi / Wurth WOW
no chyba ze autocom2013.3 to prowokacja służb do wyłapywania piratów

Do góry Bottom