Ja podmieniłem i nie zadziałała... CDP Pro "old" wersja 1331. Głowicę wykrywa.. na dobrym porcie.. ale woła o aktualizację.. Co aktualizować.. gdyż jest kilka opcji?Mądrala się znalazł , tu masz cytat z GA
"your" case firmwares is same version 1310 and both works just like that. But IF you gonna use latest autocom( i do), it uses version 1331 firmware. Wow 5.03 wanna use 1310 firmware, but downgrade like this is impossible.
"we" need update wow to 5.06(impossible for now), that use same 1331 firmware version. So that is reason why we need play with firmwares to got both software working with one interface...
jak sobie podmienisz pliki w wow fw i dasz z autocom/delphi 2013.3 to będzie działać ,ale wielu osobom się wywala program
A pomożesz coś więcej.. ?Bo na takim serialu nie zadziała.
Zmień go na 30250 i będzie działać
Wow działa mi na old i new VCI 5003, 5007. 5008 oczywiście PL![]()
Bo instalka nie istniejeHey ,.Ma ktos 5.00.8 bo od thekip cos sie niechce sciagnac.staje na 99% i koniec.Sciagłem jakies wersje z chomikuj ale tam niema instalki.
By się uruchamiał prawidlowo cały folder wow musi być wrzucony na dysk systemowy ( na ogół jest to c)To jak go odpalić??