• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom

Status
Zamknięty.

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
ja osobiscie kupuje wszystko od chinczykow o wiele taniej i tez dziala
Autocom u chinczykow kosztuje okolo 100 dol i przesylka 30 razem
130 razy 3.14 to daje jakies 408 zl
prawie 900 zostaje w kieszonce
ale decyzja nalezy do Ciebie

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
mój znajomy kupował od sun techa i nie działa mu BMW i Ford ani ciężarówki chociaż miały działać, oprogramowanie też w starej wersji... 03.2011 zamiast 03.2012

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Coś podobnego miałem kupić od słynnego majstra za autodiagnozy ;) wydaje mi się ze ten krętacz jest na naszym forum ;)

Masato

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
No mnie też na jego forum pewna osoba pokierowała, ale po analizie postów stwierdziłem, że za dużo jest niewiadomych. Autocom podobno robił wszystko i wszędzie co było głupotą.

kubas

Nowy
Punktów
0
pokerman cos ci powiem niewiem czemu oczerniasz bartosiaka on naprawde ma dobry sprzet ja jestem zadowolony i pomaga jak trzeba

pokerman mysle ze ty cos poleciales sobie w kulki z majstrem i tyle ,gosciu jest naprawde dobry w tym co robi,ma glowe do tego i jego sprzet jest naprawde ok a ten co mowi ze jest oszust to poprostu sciemniacz i tyle

koksiu prawda jest taka ze forum niejest zle pana bartosiaka ludzie naprawde sobie pomagaja a nie jak na innych forach pisza co jest niby a hugo odpowiedzi tylko jakies gdybania, a sprzet majster ma dobry i niewiem kto kity wciska ze ma lipe pewnie konkurencja heh ja tam jestem zadowolony

maxim tyle ci powiem co piszesz o majstrze :hugo prawda ty sciemaniasz

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
dla mnie to zwykly kretacz mialem z nim doczynienia , powiedzial ze mi wyslal pozniej krecil ze nie dostal adresu a dostal dwa razy po 2 tygodniach nie dostalem paczki pisalem twierdzil ze wyslal i zebym sprawdzil na poczcie a pozniej pisze ze nie moze znaleśc mojego zamówienia i potwíerdzenia ze mi wyslal zwykly amator

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
Majster... lepiej kupic u skosnych, oni sa prawie na kazde zawolanie.
to prawie kupowanie jak na allegro...

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
kubas jestes tu nowy wiec nie bron tak majstra bo to twuj pierwszy post a piszesz o gosciu który nie jednego zrobil w hu... , skoro tak ci sie podoba jego forum to co cie tu sprowadza ? Bylem tez na tym forum auto diagnoza i po nieudanym zakupie od razu mnie wyrzucił z forum zebym nie napisal na nim zlego posta

slawi28

SuperMechanior
Punktów
30
Miasto
Buxtehude hamburg
www.wismoto.de

Masato

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
Jak to jest u nich z wpłatą? Można wybrać opcję za pobraniem? Czy tylko przelew?

koziolek

SuperMechanior
Punktów
140
Miasto
Lubelskie,
mozna zaplacic uzywajac PYPAL
zawsze uzywam tej formy platnosci zero problemow

james89

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Opole
Skoro już tak mowa o zakupie u chińczyków, to który model warto kupić? czy w rzeczywistości czymś się różnią?
Macie jakiś sprawdzony?
byłbym wdzięczny za wszelkie informacje.
Chciałbym właśnie u nich kupić CDP.
Jak długo trwa wysyłka?
Dzięki i pozdrawiam

sun-tech

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztyn
darmowadiagnostyka.pl
mój znajomy kupował od sun techa i nie działa mu BMW i Ford ani ciężarówki chociaż miały działać, oprogramowanie też w starej wersji... 03.2011 zamiast 03.2012
witam, zarejestrowałem się na Waszym forum, bo mi kilku klientów powiedziało ze piszecie o moich autocomach. Nie lubię tego typu rzeczy robić, ale miałbym pytanie do TomekRS6: kim jest ten ów "znajomy", który kupił moje urządzenie co mu niby nie działa ford i BMW? A jeśli chodzi o ciężarówki to czy w ogóle zainstalował program do ciężarówek? I kiedy kupił interface? Bo od stycznia obie wersje 2011.3 i 2012.3 są na mojej płycie i obie aktywne i bez limitów. Możesz przysłać na priv nazwisko i miasto? Dziwne to jest, bo przypadku jakichkolwiek problemow zawsze staram się pomoc, jeszcze żadnego przypadku gdzie ktoś miał problem, nie zostawiłem bez odpowiedzi. A jeśli mu coś nie działa, dlaczego się nie skontaktował ze mną? nie napisał, albo nie zadzwonił? dziwne trochę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom