Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Czytałem opinie o sun-tech bo ma sprzęt w dobrej cenie i wszystkie pozytywne- zero negatywów. Gdybym miał coś kupić to wybrałbym jego. Tak się składa, że wczoraj wchodziłem na jego stronę i pozytywne wrażenie
i wlasnie tak samo zrobilem , 2 miesiace szukalem i jako jedyny mial pozytywne opinie i służył rada i pomoca a cena autocoma byla ładna i kontakt bezproblemowy
Wejdzie na www.alliexpress.com ja mam z tamtąd autocom. Wpiszcie w szukanych autocom i zobaczcie jakie są ceny i przesyłka gratis. Polecam. Wszystko.pięknie chodzi.
dokladnie to renaut trafic 2 to tosamo guwno co opel
no i dalej niema polaczenia z tym gratem? niewjem dlaczego albo ja taki madry albo te auto takie ......
z peugotem 206 hdi laczy sie bez problemow.
a z renuwka ani rusz nic sie niedzieje niemoze nic znalesc troche dziwne to dlamnie?
niewjem czy to normalne bo pierwszy raz uzywam klona
Mój autocom chodzi na renówkach bez zastrzeżeń, wtryski też nim koduję bo nie chce mi się kabla ciągać od clipa. Może nie masz zasilania w gnieździe obd 2 albo wybierasz nie ten sterownik. A próbowałeś na iss wszystkie systemy?
renaut trafik2... 1.9 diesel z 2004 roku..
auto jezdzi pali bez problemow tylko tak podlaczylem do sprawdzenia z ciekawosci a tu zonk nierozpoznaje wogule auta tak jakgdyby go niebylo swiatelko mryga na zielono i klika , a tu nic
Miałem cię spytać czy klika? Ale jeśli tak to nie znajduje sterowników. A może wpisz mu nie trafic tylko laguna z tego samego roku i z tym samym silnikiem. Ja zwsze wpisuje młodszy rocznik lub inny model i w większości przypadków ma więcej możliwości.
Nie sprawdzałem ale podejrzewam, że ma tą funkcję. Nie można w nim zobaczyć jakie ma możliwości dopóki nie podłączy się go do pojazdu. Może ktoś z uczestników ma taką wiedzę? Jeśli trafi mi się takie autko to napiszę