• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ból nóg

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Człowiek był młodszy to nie zwracał uwagi na przeciągi i robotę z kanału ,silniki i skrzynie to najlepiej było targać z samochodu rękoma bo poco żuraw a teraz raz w roku bez zastrzyków się nie obejdzie hehe zacznijmy od 5000 tyś kroków .

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Bolą mnie stopy kolana biodra. W 2 miesiace celowo schudlem 8 kg ale to nic nie daje
Kupę lat ganialem w motocrossie ale to już 3 lata jak nie smigam a ból zaczął sie na początk roku

zacznij suplementowac kolagen, ale nie spodziewaj sie poprawy w ciagu tygodnia czy kilku tylko 2-3 miesiecy :) do tego witamina d3+k2 codziennie.
to ze schudles w 2 miesiace 8kg tylko chwilowo pogorszy sprawy bólowe musisz poczekac az organizm wroci do ,,normy" tj. hormony, regeneracja itd ;)

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Jeżdżę ... 15 000 km rocznie . Przez ostatnie 4 lata zrobiłem trochę ponad 60 000 km.

To nie jest jeżdżenie. To jest napier...nie. Sport to zdrowie ale z umiarem. Potem się słyszy, że ktoś biegał ale już nie może bo kolana i resztę stawów zabił.

Nie osukujmy się, takie dystanse na rowerze to bardzo dużo. Też ganiałem tak wiele lat temu teraz robię tysiące kroków na warsztacie i 20km na rowerze miesięcznie;]

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
986
Miasto
Pruszcz Gdański
lepszy bol nogi niz bol dupy.

panowie , nie ma sie co oszukiwac , motocross autora watku ma duzo do dzisiejszego stanu rzeczy, stawy juz nie te...

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Hehe gadam mojej o tych nogach to ta szkoda że cie dupa nie boli.
Bylem tera lekarza wizyta jak zwykle po H. Lekarz to moj kumpel. Dostalem nimesil nakaz zwolnienia z obrotów i mam wdupiac dziennie prawdziwy rosol

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Nimesil działa super ale szkodzi na nerki albo wątrobę :)

Do góry Bottom