• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Bąble na pionowej listwie przy drzwiach

Dyron

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Dzień dobry, chciałbym się poradzic w jaki sposób zwalczyć bąble na zewnętrznej listwie przy drzwiach. Nie wiem czy one mają jakąś fachową nazwę. Wygląda to okropnie i moje pytanie, czy sam mógłbym poradzić sobie z tym problemem czy oddać do warsztatu. Jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o naprawy samochodowe. Czy te listwy są przyklejone czy można je ściagnąć? Czy jest możliwość wymiany takiej listwy samemu? I ewentualnie gdzie kupić?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
1. Co to za auto?:bored: (zalogowałes się na FORUM MECHANIKÓW a nie WRÓŻBITÓW):shifty:
2.
chciałbym się poradzic w jaki sposób zwalczyć bąble na zewnętrznej listwie przy drzwiach
A. wymieniając całe listwy na nowe (nie wiem tylko czy nowe są w kolorze)
B. czyszczenie, szpachlowanie, malowanie tych co są:D

czy sam mógłbym poradzić sobie z tym problemem czy oddać do warsztatu
tu masz odpowiedz:
Jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o naprawy samochodowe
:D Reszty się domyślisz...:rolleyes::D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Ruda chce wyjść na wolność. Wypuść rudą, przetnij bombla a poza tym to kolega WOODOO napisał wszystko co trzeba zrobić

andro11małpa

Początkujący
Punktów
0
Miasto
lublin
Miałem taki przypadek .Najlepiej jest to wyciąć ,oczywiście wierzchnią warstwę .Zerwać , odtłuścić , ocenić jaka jest nierówność . Względnie zaszpachlować . Następnie DOCIĄĆ przykleić taką folię na gorąco KARBONIT . J sprzedać auto ,bo po dwóch trzech latach będzie to samo .

Do góry Bottom