Witam, Posiadam Seat Ibiza 2011 Se Copa. Jest ona po wypadkowa i wybuchła lewa poduszka z siedzenia, niestety przestało mi działac wspomaganie oraz pasy sa zaklinowane czy po podlaczeniu komputera i usuniecia bledow te rzeczy powinny mi spowrotem zadziałać?
Dodam ze wymieniłem maglownice oraz pasy na nowe aczkolwiek dalej nie działaja...
Dodam ze wymieniłem maglownice oraz pasy na nowe aczkolwiek dalej nie działaja...
jeśli wymieniłeś pasy na nowe w których napinacz jest nie wystrzelony i nie są to napinacze po regeneracji tak jak piszesz, zamontowales wszystko poprawne to musi działać. Rozumiem.ze ppdiszke w fotelu też wymienileś. Nie musisz wyciągać ani szukać gdzie jest airbag Control unit, chyba że twoj seat jest już po trzecim wypadku wtedy musisz go wyciągnąć żeby zresetować crash data i tu będzie potrzeba dobrego doświadczenia i więcej sprzętu niż komputer i hex. Ciekawe dlaczego trzeba było wymieniać aż maglownice - Samochód uderzył kołami/kołem? Boczne poduszki też trzeba było wymieniać?