Witam Panowie postanowiłem i spytać na tym forum też powiedzcie mi tak bo mam na oku dość ładne e60 520d końcówka rocznika 2009 kolor srebrny.Przebieg potwierdzony 220tys do końca serwis aso bmw w DE.Historia szkód w autobazie pokazuje szkodę na 4500-5000zł tył lewy.Wysłałem osobę co sprawdza auta by rzuciła okiem na ten samochód i pomierzyła mi go dostałem raport z wyników na dole załączam zdjęcie wyników z lewej strony gdzie było tylko malowane. Tam jak cyfra 1/2 to są te wartości co w tabeli
generalnie z kim nie rozmawiam to mówią mi,że te 500um to pół milimetra szpachli a osoba która to sprawdzała mówiła mi,że jest to na obszarze jak pół dłoni.Szukać dalej czy się zainteresować?
chodzi mi o to żeby potem nie zrobiło się coś takiego jak na przykładowym zdjęciu poniżej
generalnie z kim nie rozmawiam to mówią mi,że te 500um to pół milimetra szpachli a osoba która to sprawdzała mówiła mi,że jest to na obszarze jak pół dłoni.Szukać dalej czy się zainteresować?
chodzi mi o to żeby potem nie zrobiło się coś takiego jak na przykładowym zdjęciu poniżej