• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Beissbarth wyważarka MT510 i montażownica M43

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
Proszę o opinie tego sprzętu Beissbarth wyważarka MT510 i montażownica M43. Zastanawiam się nad zakupem sprzętu do wymiany opon ponieważ trafiła mi sie okazyjna cena około 2000zł za komplet. Jak się sprawuje wyważarka czy bez większych problemów wyważa dokładnie, awaryjność, może ktoś miał z tymi maszynami doświadczenia. Czy to dobry wybór na początek dla młodej osoby oraz czy cena faktycznie jest okazyjna. Z góry dziękuję za opinie:)

LukaszW998

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Warszawa
www.anwa-tech.pl
Proszę o opinie tego sprzętu Beissbarth wyważarka MT510 i montażownica M43. Zastanawiam się nad zakupem sprzętu do wymiany opon ponieważ trafiła mi sie okazyjna cena około 2000zł za komplet. Jak się sprawuje wyważarka czy bez większych problemów wyważa dokładnie, awaryjność, może ktoś miał z tymi maszynami doświadczenia. Czy to dobry wybór na początek dla młodej osoby oraz czy cena faktycznie jest okazyjna. Z góry dziękuję za opinie:)
Ja bym zaczął od podpytania ekipy serwisowej o wycenę wszystkich możliwych płyt głównych lub sensorow. Wtedy będziesz znał swoje ryzyko, przynajmniej finansowe ;)

Do góry Bottom