• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Bmw F30 wymiana zepsutego radia

Panczo93

Nowy
Punktów
0
Ponawiam pytanie. Czy ktoś byłby w stanie pomoc? Mogę nawet zapłacić byle by ogarnąć temat

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
Człowieku pisałem co co zrobić dasz nie mi ale komuś 150 i będziesz miał gotowe w minutę.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
4 lutego ci na priv dałem namiar to nie pisz głupot że szukasz!!... Kombinujesz za parę groszy a BMW i tak nie ogarniasz bo za jakiś czas i tak cię położy:)

Panczo93

Nowy
Punktów
0
4 lutego ci na priv dałem namiar to nie pisz głupot że szukasz!!... Kombinujesz za parę groszy a BMW i tak nie ogarniasz bo za jakiś czas i tak cię położy:)
Kolego 9marca założył konto na tym forum i podpiąłem się pod posta, więc mylisz mnie z kimś. Ale mimo wszystko gdybym mógł prości rownież o ten nr tel na priv, byłabym wdzięczny.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
A soory z biegu czytania myślałem że to założyciel tematu dalej się mota. Masz na priv.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
Znalazł się najmądrzejszy na całym internecie. Ty pierdoło czytaj najpierw co ja napisałem jeszcze dziś czyl mu napisałem że nie doczytałem!!! I że soory. Nie wpiepszaj się bo to było nie potrzebne coś napisał !!!

piotrekmarek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
Znalazł się najmądrzejszy na całym internecie. Ty pierdoło czytaj najpierw co ja napisałem jeszcze dziś czyl mu napisałem że nie doczytałem!!! I że soory. Nie wpiepszaj się bo to było nie potrzebne coś napisał !!!
Bez komentarza zostawiam tą wypowiedź!

Do góry Bottom