Drazek stabilizatora przod - rowniezSuperb ii tuleje wahaczy oryginał
Zamontowałeś ten rozrząd? Robię takiego Tuarega 3.2 VR6 i jest dobra cena na ten rozrząd, zastanawiam się czy pchać to czy lepiej swaga lub hepu żeby dwa razy za 1000km nie robić tego samego.Prędzej czy później czeka mnie rozrząd w 3.2vr6, co powiecie na borsehung bors b18846
Naprawiło się samoZamontowałeś ten rozrząd? Robię takiego Tuarega 3.2 VR6 i jest dobra cena na ten rozrząd, zastanawiam się czy pchać to czy lepiej swaga lub hepu żeby dwa razy za 1000km nie robić tego samego.
O kurdeDobra, założymy i zobaczymy co to będzie, może się zaraz nie rozciągnie.
Arni lepiej zajrzyj do tego rozrządu, mój też odpalał i ładnie chodził, a jak rozebrałem to ślizgi w strasznym stanie, jednego nie było i wytarte śruby
Wyświetl załącznik 50256
a jaki przebieg?Aha słoneczko powiedz ty mi czy jeśli zdejmę kapę zaworową to czy będę widział jak wyglądają ślizgi po bokach?odpalał
Motor do rwania, tutaj akurat dolny ślig zniknął do miski olejowej. Górne jeszcze się jakoś trzymały ale też spękane.Aha słoneczko powiedz ty mi czy jeśli zdejmę kapę zaworową to czy będę widział jak wyglądają ślizgi po bokach?
Przebieg?Motor do rwania, tutaj akurat dolny ślig zniknął do miski olejowej. Górne jeszcze się jakoś trzymały ale też spękane.
Oj to u mnie 178 ale obawiam się że niemieccy mechanicy zawieszali mu tylko kartki od wymiany olejucoś koło 300 lub 320 coś takiego.
Tak ale dało mi do myślenia dlaczego oryginał jest sprzedawany przez kogoś innego niż ASOA dopiero co gdzieś czytałem, że jak są spiłowane numery, to że jest to oryginał, tylko że sprzedawany przez inną firmę, bo coś tam coś tam z prawami do użycia nazwy. Chyba nawet na tym forum to ktoś wrzucał.

UWAGA NA ORYGINALNE CZĘŚCI!!!

Tu troszeczkę dramatyzuje. 0,02mm na takim wałeczku nie zrobi żadnej różnicy. Np luz na głównych czopach w N57 jest 0,023-0,054, nominalny. Strata oleju tu nie zauważalna będzie. 0,02 jest w granicy tolerancjiUWAGA NA ORYGINALNE CZĘŚCI!!!