Nie sprawdziłem ,sory kolego fakt słupki są te same.Hej ktoś normalny w końcu, starczy obrażania właścicieli Fordów KAWiększość z poprzedników to górna Polska a moje auto z tamtych rejonów kupione , ciekawe który mi go tak urządził.Baz obrazy koledzy.mareks1970 już pisałem wszystkie auta swoje zawsze naprawiam sam i nie tylko o pierdółki się rozchodzi.Kiedyś do starego Sharana podstawiłem motor 1.9 Pd +skrzynia 6 + przeróbka instalacji elektr. z zgarami/ wszystko działało 7lat do chwili crashtestu.
Nie. Ty masz silnik 8v a na Boschu były 16v.
no tyle to robocizna rzetelna z gwarancją kosztuje i to netto zwykle.
Dzisiaj się biore za wymontowanie silnika, zamawiam słupek taki jak u mnie.Miałem nadzieję że tak jak pisałem wcześniej coś tam podpasuję ale trudno ale i tak jak będę miał słupek w łapach to podjadę gdzieś i podstawię skrzynię od Peugeota 3008 i Berlingo akurat mam blisko i chociaż będę wiedział jak to jest.Stanisław 1946 nie te czasy żeby 3-4 tys na remont trzeba było zbierać.
On nikogo nie musi tu bronić , to że ktoś potknie się na czymś to nie znaczy że nie ma pojęcia o robocie ,podobnych Miałeś tu podaną cenę za przekładkę o której coś wiesz ,chyba,i za remont o którym niemasz bladego pojęcia i na który cię nie stać więc daj spokój ,załóż używkę i ciesz się jak najdłużej .Wiedzy, kto się tu tym wykazał. Filozofów to widzę nie brakuje o wiedzy nie wspomnę, obrońco honoru.Druga sprawa coś się tak uwiesił tej wiedzy i że to Tobie trzeba zapłacić za nią ,tylko Ty ją posiadasz bo płacisz Zus?.To też piszę nie płacę filozofom bo sam dupa nie jestem w temacie mechaniki.A widzę temat finansowy na forum ma największe wzięcie.
Bzdura. Słabsze wersje 8V były na Boschu.
.A może i ja coś doradzę.Oczywiście jak będę wiedział, pozdrowienia dla użytkowników Fordów Ka.