• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

CDIF/2 AKTUALIZACJE

freezeer23

Nowy
Punktów
0
Miasto
Siedlce
Witam jestem nowy na forum, poszukuję aktualizacji do CDIF/2 mam cały sprzęt ale abonament mi się skończył w sierpniu 2012. Nie zamierzam wznawiać działalności ale tak dla siebie i znajomych przydała by się jakaś aktualizacja chociaż z 2015. Ściągnąłem wersje CDIF/3 moduł mi wykrywa ale klucz coś nie pasuje, bo wyrzuca błąd. Mam pytanie czy da sie na oprogramowaniu CDIF/3 korzystać z modułu CDIF/2? A zarazem prośbę o podrzucenie jakiejś nowszej aktualizacji do CDIF/2.

Dziękuje z góry za odpowiedź i jakieś namiary na pliki. Pzdr.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Tak cdif 2 dziala na sofcie z cdif 3
Nic ci ze sciagania i kombinowania,nie zaplacisz to nie bedziesz robił.
szykuj 1300~1400 i dzialasz,spiesz sie bo wsparcie dwojki juz nie dlugo sie konczy to zdazysz zassac najnowsza wersje oprogramowania i bedziesz gosc.zapraszam cie do strony https://www.cdif3.com/

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
826
Miasto
Gdańsk
dwójka ma wsparcie do końca tego roku. Potem wszystkie aktualizacje idą do kosza i nie będzie nic. Znajomy który na początek odkupił ode mnie cdif 2 zgrał sobie aktualizację dostępną na wszystko co możliwe i już. Jak zgubi soft i klucz do niego cedifa będzie mógł w kosz wsadzić.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
jak dobrze pamietam to abonament wychodził 986 na rok czyli 986: 6 aktualek(wychodzily co 2 miechy)=164zł jedna z nich,jak ci drogo to szukaj taniej albo za darmo,moj czas to tez pieniadz.Pozdro

adammm

Bywalec
Punktów
18
Miasto
Mińsk mazowiecki
Dzwoniłem Dzwoniłem człowieku tam nie ma żadnych aktualizacji i nie ma już wsparcia nie można dokupić abonamentu będę kupował nowego Ale patrz mi komputer i muszę coś z tym zrobić na starszej wersji działa z kluczami moimi

Flesz

Uczestnik
Punktów
7
Miasto
Gdańsk
Witam, Panów. Mam CDiFa 2/mini-stary sprzęt który znalazłem na strychu warsztatu w którym pracuję. Czyj jest ten interfejs mogę się tylko domyślać i jeśli właścicielem jest osoba o której myślę to już nie mam z nią kontaktu więc mam pewien zasadniczy problem. Heh. Potrzebuję klucz odblokowujący do programu. Pytanie-skąd go zdobyć..

Do góry Bottom